Βαθμολογία

Διγκόζης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πεντακάθαρη νίκη»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ζάκυνθο τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πεντακάθαρη νίκη που κάνανε. Αν δεν με απατά η μνήμη μου η ομάδα της Ζακύνθου στα 94 λεπτά που παίξαμε δεν μας έκανε ούτε μια καθαρή ευκαιρία, σε αντίθεση με εμάς που κατά διαστήματα παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βάλαμε δύο γκολ και παίξαμε 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όσο για την φάση του πέναλτι, σεβαστή η γνώμη του συναδέλφου αλλά ο παίκτης μου βρίσκει πρώτα την μπάλα και ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου πέφτει πάνω στον Τέλλο. Το μόνο λάθος του διαιτητή ήταν ότι δεν έδωσε κόρνερ».

Για το αν εξασφαλίστηκε η παραμονή της ομάδας ανέφερε: «Σε πολύ μεγάλο βαθμό ναι. Αλλά και μαθηματικά αύριο εάν και εφόσον έρθουν έτσι τα αποτελέσματα είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Τώρα μας ενδιαφέρουν τα επόμενα τέσσερα ματς με πρώτο της Καβάλας. Να κάνουμε μια προσπάθεια η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την παρουσία της ομάδας φέτος και στο αν είναι ευχαριστημένος τόνισε: «Στο 100% είμαι ευχαριστημένος οι ποδοσφαιριστές μου όλη την χρονιά από 29 Ιουλίου που ξεκίνησε η προετοιμασία μέχρι και σήμερα κάνουν μια καταπληκτική προσπάθεια και το μόνο που μπορώ να τους πω και δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και πως μέσα από τα βάθη της καρδιά μου να τους πω ότι τους αγαπάω και τους ευχαριστώ πολύ για την πολύ μεγάλη βοήθεια που δώσανε στο πρόσωπό μου. Με το που τελειώσει το πρωτάθλημα αν και είναι τουρνουά, αφού το πρωτάθλημα θα τελειώσει όταν γίνουν και τα πλέι οφ γιατί τότε βγαίνει ο πρωταθλητής, μέσα από κάποια φιλικά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλύτερη κατάσταση γιατί δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη αποχή μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της καινούριας χρονιάς».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι και του χρόνου στον Τύρναβο τοποθετήθηκε: «Αυτό είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ, πάντως υπάρχει θετική σκέψη και από τον πρόεδρο και από εμένα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα καθίσουμε να συζητήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».