Βαθμολογία

Κολονέλο: «Θέλω μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μου»

Ο τεχνικός της Ζακύνθου Τζιανλούκα Κολονέλο μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Τύρναβο στάθηκε στις δηλώσεις του στις αποφάσεις του διαιτητή και στο πέναλτι που δεν δόθηκε στα πρώτα λεπτά σύμφωνα με τον ίδιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατά την γνώμη μου κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειπαν πέντε σημαντικότατοι ποδοσφαιριστές. Είχα στο γήπεδο πολλά παιδιά που δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί. Για μας υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο που δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως και δεν σφυρίχτηκε στο συγκεκριμένο πέναλτι. Πιστεύω πως αν είχε γίνει εκεί το 0-1 θα είχε αλλάξει όλο το παιχνίδι. Αλλά είμαι συνηθισμένος πλέον γιατί αυτό συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια μας εκτός έδρας. Έχουμε ταξίδια 10 και 12 ωρών και θα ήθελα στο μέλλον μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μου».

Αλέξανδρος Μπίρης (παίκτης Ζακύνθου)

«Ήταν ακόμη μια ήττα για εμάς εκτός έδρας, νομίζω δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Σε κάθε παιχνίδι εκτός, δεν έχω αναφερθεί αλλά θα το κάνω σήμερα στη διαιτησία, όπως είπε και ο προπονητής μου δεν υπάρχει σεβασμός κατά την γνώμη μου. Ερχόμαστε 10 και 12 ώρες ταξίδι, τουλάχιστον θα πρέπει οι διαιτητές να σέβονται το παιχνίδι μας, την προσπάθειά μας και τον ιδρώτα μας. Δεν δόθηκε κατά την γνώμη μου ένα καθαρό πέναλτι, πριν το πέναλτι του Τυρνάβου και νομίζω θα άλλαζε το παιχνίδι. Τώρα από εκεί και πέρα μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για μας, θα γυρίσουμε πίσω θα δούμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».