Βαθμολογία

Φιλική νίκη στον Αμπελώνα

Με σκορ 2-1 επικράτησε η ΑΕΛ στον σημερινό φιλικό αγώνα που έδωσε στον Αμπελώνα με τον τοπικό Αμπελωνιακό, επ’ ευκαιρίας της μη διεξαγωγής της επίσημης αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στόχος η διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας, γι’ αυτό και ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Στράντζαλης, χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές εκτός του αρχηγού Κώστα Νεμπεγλέρα. Το σκορ άνοιξε ο Μπλέντι στο 9’ με ωραίο πλασέ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Γκούρτσα, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε στο 47’ ο Γαρυφαλλόπουλος, ο οποίος έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα τον Βραζιτίκο. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 85’, ενώ η ΑΕΛ κατέγραψε και πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπουσινάκη (16’ και 28’), Γκούρτσα (21’ και 40’), Αγτζίδη (31’), Αγρόδημο (65’) και Γαρυφαλλόπουλος (73’). Το γκολ για τον Αμπελωνιακό σημείωσε ο Αλεξανδρής με σουτ στο 87’.

Αμπελωνιακός: Βραζιτίκος, Γκαμπέτας, Πολύζος, Μεζίνι, Κομισόπουλος, Μπίκος, Χατζούλης, Νάστας, Ρόκα, Παπανδρέου, Τζιαρτζιάνης. Αγωνίστηκαν και οι Μαυρίδης, Κούρο, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Συκιώτης.

ΑΕΛ: Σικαλιάς (46’ Παπαγιάννης), Αραμπατζής, Αγτζίδης, Σιάκκας (46’ Κωτσιόπουλος), Ρούσσης (46’ Κορομηλάς), Πατινιώτης (46’ Σαββίδης), Καρανίκας (46’ Αγρόδημος), Καρακατσάνης (46’ Κουλίδης), Γκούρτσας (46’ Γαρυφαλλόπουλος), Μπουσινάκης, Μπλέντι.

*Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παράγοντα του Αμπελωνιακού, Γιώργου Πόνηρου.