Βαθμολογία

Τύρναβος: Ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του

Με την σημερινή πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση με την Ζάκυνθο.
Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα χαμηλής επιβάρυνσης όπως συνηθίζεται την παραμονή του αγώνα με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις τεχνικής, δουλειά στις στημένες φάσεις και ολοκλήρωσαν με χαλάρωμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άγγελος Διγκόζης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Ντάλλα, Rodrigo Baros, Καραγιάννη, Γεωργίου, Νταντίδη, Σαχινίδη, Κανούλα, Καραμανλή, Carlos Andre, Μάγγο, Πρίφτη, Τέλλο, Πούτα, Κουρτεσιώτη, Σουλιώτη, Σκούπρα, Τσούκαλο, Ιβανίδη, και Pokong.

Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι: Καραναστάσης, Σιάτρας, Ζυγκερίδης, Δημολιός, Λίταινας, Παπαχρήστος και Ομο.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Ζάκυνθο

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την Ζάκυνθο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14.

Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ 

Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10€

Θύρα 3 κεντρική 15€

*Μαθητικό εισιτήριο 5€ στην θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

*Φοιτητικό-Στρατιωτικό εισιτήριο 5€ στις θύρες 2 και 4 με την επίδειξη της φοιτητικής-στρατιωτικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πρίν την έναρξη του αγώνα.Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους απο τα εκδοτήρια του σταδίου.