Βαθμολογία

«Βασίλεψε» ο Μαχητής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σάββατο το βράδυ η ποδοσφαιρική ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας στη γνωστή ταβέρνα «ο Μπρέλλας» στη Νεάπολη. Εκεί βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της ομάδας (διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το γεύμα ήταν υπέροχο, περιελάμβανε γουρουνόπουλο στη γάστρα, προσφορά του κ. Τάκη Μπατρακούλη, επίσης κατσικάκι από τη φάρμα Πατσιούρα και Ζήση. Άφθονο κρασί και πολύ καλή διάθεση. Μετά το γεύμα ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Παπαρσένος έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα της οποίας το αντίτιμο ήταν 100 ευρώ και το φλουρί κέρδισε ο παίκτης της ομάδας Θωμάς Μπουρουζίκας.

Λίγο πιο πέρα ένα όμορφο πηγαδάκι είχαν σχηματίσει δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, με τον Βάϊο Κυριτσάκα να έχει τον πρώτο λόγο καθώς γνωρίζει πολύ περισσότερα από τον καθένα για τον Μαχητή, αφού δεν χάνει κανένα παιχνίδι και μέσα και έξω και όπως μας είπε χαρακτηριστικά, οι εκλογές γι’ αυτόν έρχονται σε δεύτερη μοίρα από την σωτηρία της ομάδας!  

Η βραδιά ήταν υπέροχη και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, η ομάδα του Μαχητή να παραμείνει στην κατηγορά. Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει ωραίες εικόνες από την βραδιά.

Ο καλός συνάδελφος από την εφημερίδα «Ελευθερία» Χρήστος Αρχοντούλης, με την συντάκτρια του athleticlarissa.gr Βάσω Γκατζούλη είχαν πολλά να πούνε για αθλητικά θέματα και μη, στην όμορφη βραδιά του Μαχητή