Βαθμολογία

Στο AEL F.C. ARENA ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, την Τρίτη η Σ/Τ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αυτής, θέλοντας να δώσει ιδιαίτερη λαμπρότητα στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης και ικανοποιώντας την επιθυμία και των 2 διαγωνιζόμενων σωματείων στον αγώνα αυτό, εξασφάλισε από την «Γήπεδο Α.Ε.» την διάθεση του AEL F.C. ARENA για τη διεξαγωγή του τελικού την ερχόμενη Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 και ώρα 15.00΄.

Ως γνωστό, το βαρύτιμο Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Λ. θα διεκδικήσουν οι ομάδες της Α΄ τοπικής κατηγορίας, ΔΗΜΗΤΡΑ Γιάννουλης και ΔΟΞΑ Βλαχογιαννίου, σε μια αναμέτρηση που σίγουρα θα είναι αμφίρροπη και αναμένεται να παρακολουθήσουν, εκτός από τους πολυπληθείς οπαδούς των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων και αρκετοί «ουδέτεροι», οπαδοί του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τη Λάρισα και ολόκληρο το Νομό.

Όπως είναι από χρόνια καθιερωμένο, εκπρόσωποι των δύο «φιναλίστ» ομάδων, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης, την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 13.30΄, παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και μελών του Δ.Σ. αυτής.

Στο πάνελ της συνέντευξης αυτής θα παραβρεθούν από κάθε ομάδα, ο προπονητής, εκπρόσωπος της διοίκησης και ο εκπρόσωπος των παικτών, που θα δηλώσουν τις απόψεις τους και τις επιθυμίες τους για τον κορυφαίο αγώνα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μαζί τους θα καθίσουν και θα κάνουν δηλώσεις οι διαιτητές που θα αποτελέσουν την «τετράδα» που θα διευθύνει τον αγώνα και η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας.