Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 26 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Δαμασιακός επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, μέχρι την 5/3/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης, στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ (18/2/2014).

Στον προπονητή της ομάδας Φιλοκτήτης Μελιβοίας επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για τη συμπεριφορά του στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τη Δόξα Αργυροπουλίου (22/2/2014).

Στον προπονητή της ομάδας Α.Ο. Συκέας επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, μέχρι την 10/3/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα Δαμασιακός (23/2/2014).

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Απόλλων Βρυσιών επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα Α.Ε. Κυψέλης (23/2/2014).

Στον προπονητή της ομάδας Προοδευτική Ανάβρας επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα Α.Ε. Λύκων (22/2/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Δαμασιακός επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της και οπαδών της στον αγώνα της 18 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την Δήμητρα Γιάννουλης (ημιτελικός Κυπέλλου).

 Στην ομάδα Α.Ο. Συκέας επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για την συμπεριφορά του προπονητή της στον αγώνα της 23 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα του Δαμασιακού.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΟΥΤΟΥΜΠΑΣ Γ., Ηρακλής Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Δ., Απόλλων Λάρισας, εξύβριση θεατή, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΜΟΣΙΑΛΟΣ Α., Λαρισαϊκός, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΑΚΑΪΜΗΣ Α., Δαμασιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ Ν., ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ Ε., Ατρόμητος Δασοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

KARAJ G., Ατρόμητος Δασοχωρίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ Α., Απόλλων Βρυσιών, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ Σ., Άρης Χαράς, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ., Άγιος Θωμάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ Α., Ίκαρος Νεάπολης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΤΑΜΠΛΗΣ Β., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.