Βαθμολογία

Τα συγκινητικά λόγια της Έλενας

H Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδικό περιοδικό μίλησε για την στιγμή που ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή, αποκαλύπτοντας πως ακόμα τον ακούει να γελάει και τον θεωρεί ήρωά της!

«Είχαν ειπωθεί και γραφτεί πολλά για τον μπαμπά μου. Το ασθενοφόρο άργησε 30 λεπτά να έρθει στην περιοχή, αλλά ο πατέρας μου είχε μεγαλύτερη ιστορία από 30 λεπτά. Ήταν 60 ετών!», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια σε σουηδικό περιοδικό.

Η Έλενα δεν δίστασε να εξομολογηθεί όλα όσα ο πατέρας της σήμαινε για εκείνη: «ήταν ένας περήφανος και όμορφος άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά και μεγάλο γέλιο. Ήταν ένας εργατικός άνθρωπος, που έκανε τα πάντα για την οικογένειά του. Ξέρετε, ακόμα μπορώ να τον ακούσω να γελάει! Αυτό θέλω να θυμάμαι από τον πατέρα μου, τον ήρωά μου…».

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής και την οικονομική κρίση. Σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως έχει επηρεάσει και εκείνη και καταλήγει: «Οι Έλληνες είναι θλιμμένοι εδώ και πολύ καιρό. Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα και στέλνω τις θετικές σκέψεις μου. Μπορεί όλα να πάνε καλύτερα!» και προσθέτει: «Πλήρωσα τους φόρους μου! Έχω το τυπικό σουηδικό μέσα μου, έχουμε μάθει να μην φοβόμαστε τους φόρους». Τέλος η τραγουδίστρια λέει «όχι» στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει φασισμός εν έτει 2014.

Δείτε το βίντεο

">http://

Πηγή: govastileto.gr