Βαθμολογία

Τεχνογνωσία στην online διαφήμιση

Η plushost.gr λαμβάνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι η διαδικτυακή εγχώρια διαφήμιση αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς αλλά και την προσήλωσή της στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες καταβάλει προσπάθειες για τον εμπλουτισμό της τεχνογνωσίας της.

Η Plushost.gr ως πιστοποιημένος Google Partner έχει επιλεγεί από την Google για να συμμετάσχει στους High Flyers, ένα ειδικό πρόγραμμα σεμιναρίων και one to one επαφών για επιλεγμένους συνεργάτες, το οποίο έχει ως σκοπό τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών των συνεργατών της μέσω της ανάδειξης νέων τάσεων και ευκαιριών της online διαφημιστικής αγοράς. Οι εταιρείες ανταλλάσουν μεταξύ τους απόψεις σχετικά με τις διαφορετικές προσεγγίσεις στον τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης (adwords). Ο κύκλος σεμιναρίων έχει διάρκεια 6 μήνες και το πιο πρόσφατο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Google στην Αθήνα.

Οι νέες τάσεις και ευκαιρίες, οι βέλτιστες πρακτικές της διαδικτυακής διαφημιστικής αγοράς, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα case studies ήταν τα κύρια αντικείμενα που απασχόλησαν αυτό το σεμινάριο. Κατέδειξαν ότι τα adwords μπορούν να είναι το ίδιο αποτελεσματικά για όλες τις επιχειρήσεις. Τόσο για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση όσο και για μια πολυεθνική.

Η πιστοποίηση της Plushost.gr ως Google Partner σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη τεχνογνωσία που διαθέτει στην κατασκευή e-shop την καθιστούν την κατάλληλη επιλογή για την υλοποίηση έργων διαδικτύου υψηλών προδιαγραφών.