Βαθμολογία

Πέντε βασικοί λόγοι που η γυναίκα δεν έχει οργασμό

Ο οργασμός είναι η ηδονή που βιώνει ο άνθρωπος στην κορύφωση της σεξουαλικής επαφής, βέβαια πολλές είναι οι γυναίκες που δύσκολα καταφέρνουν να φτάσουν στην κορύφωση και να νιώσουν αυτό το αίσθημα ηδονής και απόλαυσης.

Πολλές γυναίκες θεωρούν τη συγκεκριμένη σεξουαλική διαταραχή θέμα ταμπού, οπότε και δεν υπάρχουν περιθώρια για ανάλυση και συζήτηση σε… γυναικεία πηγαδάκια! Οι επιστήμονες γνωρίζοντας ότι είναι μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που δεν μπορούν να απολαύσουν τη σεξουαλική πράξη, εντόπισαν τα 5 πιο πιθανά αίτια που εμποδίζουν τη γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση:

1. Κληρονομικότητα

Για όλα φταίνε τα γονίδια! Ερευνητές από το Λονδίνο, υποστηρίζουν ότι η γρήγορη κορύφωση καθορίζεται σε ποσοστό 34-45% από το DNA μας, οπότε και υπάρχει πιθανότητα πολλές γυναίκες να θέλουν το… χρόνο τους για να ολοκληρώσουν.

2. Περιττά κιλά

Το επιπλέον βάρος όχι μόνο οδηγεί σε ορμονικές αλλαγές που επηρεάζουν τη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και  καρδιαγγειακά  προβλήματα που περιορίζουν τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

3. Κακή κυκλοφορία του αίματος

Η κακή κυκλοφορία του αίματος εμποδίζει τη στύση του άνδρα αφού δεν αρματώνονται τα γεννητικά του όργανα σωστά, αλλά επιβραδύνει και το γυναικείο οργασμό.

4. Ηλικία

Όσο περνούν τα χρόνια, μειώνεται και η παραγωγή ορμονών, γεγονός που αποτελεί αιτία για τη μειωμένη σεξουαλική διέγερση των γυναικών.

5. Ο «ακατάλληλος» σύντροφος

Πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει ότι με ένα συγκεκριμένο σύντροφο φτάνουν την κορύφωση σε κάθε σεξουαλική πράξη, ενώ με κάποιον άλλο δυσκολεύονται αρκετά.  Ίσως πρέπει τελικά να πιστέψουμε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει το «άλλο μας μισό»...