Βαθμολογία

Διπλή προπόνηση την Πέμπτη – τραυματίστηκε ο Καρακούτσης

Διπλή προπόνηση είχαν την Πέμπτη οι παίκτες της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα το πρωί ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ το μεσημέρι ασκήσεις με μπάλα.

Σχετικά με το φιλικό που είχε αρχικά προγραμματιστεί με τον Αμπελωνιακό, τελικά δεν θα γίνει σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες. Αυτό σημαίνει πως αντί το φιλικού οι παίκτες το Σάββατο θα κάνουν μια δυνατή προπόνηση (εξάλλου δεν υπάρχουν αντίπαλοι για φιλικό).

Από εκεί και πέρα ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από κάποια που δεν είναι σοβαρά και υπάρχει ο χρόνος μέχρι το επόμενο επίσημο ματς με τον Καμπανιακό ώστε να ξεπεραστούν.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Τάσος Καρακούτσης είχε ένα απρόοπτο, αφού το γύρισε το πόδι, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Από την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και ο Τσεμπερίδης (πρόβλημα στο προσαγωγό από το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα), ο οποίος αυτές τις μέρες κάνει ατομικό. Στο ματς με τον Καμπανιακό θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι Καρακατσάνης, Κωτσιόπουλος.

*** Στην ΑΕΛ περιμένουν την οριστική απάντηση της ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες για το που θα ορισθεί τελικά ο μεγάλος τελικός κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Και τα δύο σωματείο να θυμίσουμε πως έχουν εκδηλώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο πως επιθυμούν το ματς να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας (άγνωστη παραμένει για την ώρα η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα).