Βαθμολογία

Σαχινίδης: «Είμαστε μια γροθιά στον Τύρναβο»

Ο επιθετικός του Τυρνάβου Βασίλης Σαχινίδης βρέθηκε την Τετάρτη (26/2) καλεσμένος της εκπομπής «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου, στον Best fm 93,9 και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την φετινή του παρουσία στην ομάδα, επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη μέσα στον Ηρακλή, αλλά και τα όνειρά του. Αναλυτικά η συνέντευξή του:  

Η ομάδα προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο. Μάλιστα, το γκολ προήλθε από εσένα, όπως και στον πρώτο γύρο. Πως το ζήσατε όλο αυτό;

«Πιστεύω ότι μπήκαμε στο παιχνίδι καλά διαβασμένοι και κλείσαμε χώρους στον Ηρακλή. Θεωρώ ότι ήταν μια δίκαια νίκη αφού ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σε κάθε παιχνίδι, εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι που πάμε και λέμε ότι θα χάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και εμείς πάμε για να παλέψουμε και να κερδίσουμε».

Η ομάδα έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής τον βασικό της στόχο που είναι η παραμονή. Αυτό σας έχει βοηθήσει να παίξετε καλύτερο ποδόσφαιρο;

«Πιστεύω ότι ναι, έχει βοηθήσει. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Είμαστε μια γροθιά».

Πως σχολιάζεις το παιχνίδι με την Ζάκυνθο στο Αλκαζάρ;

«Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία, να παλέψουμε και να κερδίσουμε».

Τι πληροφορίες έχετε για αυτήν την ομάδα;

«Το γεγονός ότι η Ζάκυνθος έχει πολλές απουσίες δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Εμείς αρκεί να δώσουμε αυτό που μπορούμε και να το πάρουμε».

Πως χαρακτηρίζεις την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα;

«Εντάξει, χρειάζεται και λίγη τύχη. Σε κάποια παιχνίδια δεν μας βγήκε, αλλά εμείς προσπαθούμε πάντα. Μπορεί να είμαστε καλύτεροι μερικές φορές, αλλά να μην μας βοηθάει η τύχη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Πως σχολιάζεις την φετινή Β’ Εθνική;

«Φέτος, προσπάθησαν να αλλάξουν την Β’ Εθνική. Αυτό σε κάποιες ομάδες βοηθάει και σε κάποιες άλλες όχι. Τι να πω; Αυτοί ξέρουν».

Αφού έχετε καταφέρει τον στόχο της παραμονής μέχρι ένα σημείο, τι στόχους έχετε τώρα;

«Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι, μαζεύουμε βαθμούς και στην συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Έχεις ξεχωρίσει κάποιες ομάδες;

«Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο φαβορί, γιατί στο τέλος όλες οι πρώτες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά θα κριθούν στο τέλος. Ούτε στο θέμα της παραμονής έχουν ξεκαθαρίσει τα πράματα. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και όλα είναι ρευστά και δύσκολα».

Έχεις κάποιον προσωπικό στόχο στον Τύρναβο;

«Πάντα κάθε ποδοσφαιριστής έχει έναν προσωπικό στόχο. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια που κάνουμε να βγει κάτι καλό».

Πως νιώθεις για τα γκολ που έχεις πετύχει φέτος, αλλά και για το κλίμα της ομάδας;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί ο κόσμος, η διοίκηση, το τεχνικό team αλλά και οι συμπαίκτες μου είμαστε μια γροθιά και αυτό βοηθάει στην επιτυχία. Τώρα, για τα γκολ που έχω πετύχει σίγουρα αισθάνομαι χαρούμενος, αλλά εκεί οδήγησε η ομαδική προσπάθεια».

Πως είναι η συνεργασία σου με τον προπονητή σου;

«Η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Ο κύριος Διγκόζης είναι επαγγελματίας και αυτό βοηθάει την ομάδα. Αυτό είναι θετικό γιατί υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και για αυτό τώρα είμαστε εδώ που είμαστε. Υπάρχει πολύ καλή χημεία στην ομάδα και όποιος και να μπει μέσα στο γήπεδο θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Τι έχεις να θυμάσαι από τις ομάδες που έχεις περάσει;

«Σίγουρα, κάθε ποδοσφαιριστής περνάει και ωραίες αλλά και άσχημες στιγμές. Πιστεύω ότι φέτος είναι η πιο καθαρή χρονιά που έχω περάσει. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλα δουλεύουν ρολόι και αυτό νομίζω ότι φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι όταν ξεκίνησα επαγγελματικά το ποδόσφαιρο στον Ιωνικό όταν ήταν στην Α’ Εθνική επειδή ήμουν πιτσιρικάς να τα έβλεπα κάπως αλλιώς».

Έχεις θέσει κάποιους στόχους για το αύριο;

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και ότι βγει. Σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση θέλω να γίνομαι καλύτερος και από εκεί και πέρα, με την βοήθεια του Θεού, ότι γίνει».

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τον κόσμο της ομάδας;

«Όλα είναι ήρεμα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όλα είναι μια χαρά».