Βαθμολογία

Οι Monsters έκοψαν την πίτα τους

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, Monsters το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, στο club «Βαρελάδικο». Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μέλη του Συνδέσμου, αλλά και φίλαθλοι της ΑΕΛ, ενώ το παρόν έδωσαν και μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στην εκδήλωση, που φέτος είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, μιας και η «Βασίλισσα» κλείνει 50 χρόνια ζωής πέρα από την καθιερωμένη ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου, κυρίου Γεωργίου προβλήθηκαν video με όλες τις ιστορικές στιγμές της ΑΕΛ από το παρελθόν, ενώ βραβεύτηκε και ο δημιουργός της μεγάλης ΑΕΛ της δεκαετίας του 1980, κύριος Αντώνης Γεωργιάδης, που διετέλεσε προπονητής της ομάδας από το 1980 μέχρι και το 1982.

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, το κομμάτι της πίτας παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Νεμπεγλέρας, ενώ κομμάτια δόθηκαν στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής, στην ομάδα μπάσκετ, αλλά και στα παραρτήματα του συνδέσμου σε Τύρναβο και Αμπελώνα. Το athleticlarissa, βρέθηκε στην εκδήλωση και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ.