Βαθμολογία

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S5 (Video)

Το νέο κορυφαίο smartphone της Samsung, δεν διαφέρει και από τον προκάτοχό του (σχεδιαστικά) πράγμα που σίγουρα δεν συμβαίνει στο τεχνικό του κομμάτι μια και κάτω από την αδιάβροχη επιφάνεια του, η Samsung έχει ενσωματώσει πολλές νέες τεχνολογίες.

Έτσι λοιπόν το νέο Galaxy S5 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστής  2.5GHz, 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως τα 64GB μέσω καρτών microSD, οθόνη υψηλής ευκρίνειας full HD, τεχνολογίας Super AMOLED 5,1 ιντσών (λίγο μεγαλύτερη από Galaxy S4).

Η κάμερα του είναι 16 MP με δυνατότητα λήψης συνεχόμενων φωτογραφιών σε χρόνο κάτω του 1/3 του δευτερολέπτου, αλλά και λήψη βίντεο ανάλυσης 4Κ.

Εκτός όμως από τα εκπληκτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, η Samsung τοποθέτησε στο νέο Galaxy S5 και μερικά ακόμα "καλούδια" όπως είναι ο μετρητής καρδιακών παλμών και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, με τον οποίο ο χρήστης εκτός από το να ξεκλειδώνει τη συσκευή, μπορεί να πραγματοποιεί αγορές, μέσω του κινητού και να πληρώνει μέσω Paypal. Το νέο Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές, μέσα στον Απρίλιο. 

">http://