Βαθμολογία

«Κάποιοι στον Άρη θέλουν τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική»

Άνθρωποι που βρίσκονται στο εσωτερικό του Άρη θέλουν η ομάδα να πέσει στη Γ' Εθνική και να έχει την πορεία, την οποία διαγράφει και η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Λάμπρο Σκόρδα.

Ο Σκόρδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για το συγκεκριμένο ζήτημα και είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μεγάλη προϊστορία στο θέμα του Άρη. Και πέρσι και φέτος προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα, όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Από το 20009 υπάρχει ομάδα ανθρώπων που έχουν διαχειριστεί τις τύχες του Άρη και τον έχουν αλλάξει, καταχρεώνοντάς τον και τον διέλυσαν. Στόχος τους είναι να την υποβιβάσουν στη Γ’ Εθνική, όπως έγινε και με την ΑΕΚ.

Κάποιοι δεν λένε να αφήσουν από τα χέρια τους τον Άρη. Κάποιοι έλεγαν πως υπεύθυνος είναι ο Σκόρδας, αλλά άλλοι έχουν συμφέροντα. Το καλοκαίρι βρέθηκε στη διοίκηση ο Ηλιάδης, χωρίς να μείνει ούτε ένας παίκτης από το ρόστερ της περσινής σεζόν. Είναι πρωτοφανές κάτι τέτοιο. Είχε δικαίωμα να κρατήσει τέσσερις παίκτες με την ανανέωση των συμβολαίων τους, όπως ο Παπαζαχαρίας, ο Ζαραδούκας, ο Παπαστεριανός και έκανε μεταγραφές νεαρών παικτών.

Από τις 20 Δεκεμβρίου ο Άρης έχασε και τους ξένους του, αφού είχαν φύγει όλοι. Ήταν προσχεδιασμένο να φτάσει στη διάλυση. Δεν υπήρχαν ούτε τηλεοπτικά έσοδα, αφού όλα είχαν δοθεί στην ΕΠΟ. Ο Ηλιάδης και όσοι τον σιγοντάρουν, που θέλουν να ρίξουν την ομάδα, είχαν μοιράσει τα χρήματα, όπως συνέβη τον Νοέμβριο που πληρώθηκε ένας μάνατζερ 66.000 ευρώ ως αμοιβή για την προπονητή του Μιλίνκοβιτς. Ο Μιλίνκοβιτς για τρεις μήνες στοίχισε 139.000 και δεν έδωσαν έναν ανάλογο ποσό για να μείνει στην ομάδα ο Ουντότζι».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν εκ των έσω κάποιοι που «έστησαν» τον διαιτητή του αγώνα με τον Πλατανιά, Μάνταλο ή και άλλους διαιτητές, σχολίασε: «Υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων που προσπαθεί να εντάξει την ομάδα στα νέα πράγματα. Υπάρχει μία φιλολογία και για τον Βασίλη Δημητριάδη. Ο Άρης είναι αδύναμος, απροσανατολισμένος σε κατευθύνσεις ομαδοποίησης που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν. Θέλουν να τον βάλουν σε ένα άρμα του κ. Μελισσανίδη και άλλοι σε εκείνο του κ. Μαρινάκη.

Μπορεί να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, όλα αυτά τα χρόνια, όμως ποτέ δεν γινόταν κάτι τέτοιο.

Όλοι ξέρουν ότι δεν επιβιώνεις αν δεν έχεις επαφές και δεν επηρεάζεις διαιτησίες. Αν ανεβήκαμε πέρσι σε άρμα γιατί είχε δοκάρι ο Σουμπίνιο, γιατί αποβλήθηκε ο Αγκάνθο και έπαιζε με δέκα ο Άρης; Τι βάση έχουν όλα αυτά;

Υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζομαι. Με τον Πανιώνιο πού ευνοήθηκε ο Άρης; Είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει μεγάλη φιλολογία για τον Άρη και τα άρματα.

Επειδή πίστευα ότι ο Άρης πρέπει να σωθεί, έκαναν “επίθεση εφόδου” και πήραν οι ίδιοι άνθρωποι την ομάδα και οδηγήθηκε στη διάλυση.  Ο Άρης έχει σε βάρος του κακές διαιτησίες με όλες τις ομάδες που προσπαθούν να σωθούν. Έχω δίκιο στα όσα λέω».

Για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται από την «Κοινωνία Μελών Άρη» και τον «Super 3», ο Σκόρδας σημείωσε: «Κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να εισχωρήσουν με προσωπικά συμφέροντα στην ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι είναι παραμάγαζα κάποιων άλλων. Το έχω πει στη Λίγκα και τους τόνισα πως όταν θέλουν να είναι συνέταιροι δεν μπορούν να τρώνε ο ένας τον άλλο.

Κάποια αποτελέσματα που μοιάζουν μαγικά, δεν είναι επειδή παίζουν… Playstation, αλλά επειδή κάποιοι δεν παίζουν! Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από το ποδόσφαιρο και αυτό δεν έχει προβληματίσει κανέναν.