Βαθμολογία

Μανούσος: «Τεράστιο βήμα παραμονής»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Καλλονής σε βάρος του Παναιτωλικού, ο Γιώργος Μανούσος καθώς θεωρεί ότι χάρη σε αυτή η ΑΕΛΚ πραγματοποίησε τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. «Η ομάδα έχει ψυχή και μέταλλο», τόνισε ο Μανούσος, που αναφέρθηκε και στην ταλαιπωρία που περνάνε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του λόγω του γηπεδικού προβλήματος. Αναλυτικά ο άσος της Καλλονής μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM»:

Για τη νίκη της Καλλονής επί του Παναιτωλικού:
«Ήταν δύσκολη και σημαντική νίκη. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Κάναμε τεράστιο βήμα και οι πιθανότητες, πλέον, για την παραμονή είναι πολλές. Η ομάδα έχει ψυχή και μέταλλο. Πραγματοποιήσαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Θεωρώ ότι η παραμονή θα κριθεί στους 34-35 βαθμούς».

Για το γηπεδικό πρόβλημα:
«Φέτος η ομάδα έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία. Στο τέλος, όμως, πιστεύω, ότι θα χαμογελάσουμε και η ταλαιπωρία θα είναι σαν ένα κακό όνειρο. Αυτό που μαθαίνουμε για το γήπεδο είναι ότι πιθανότατα τα έργα θα τελειώσουν πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος αλλά δεν θα είναι έτοιμο το χορτάρι. Επομένως, πάμε από τη νέα σεζόν».

Για το γεγονός ότι πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας και φέτος συνεχίζει να σκοράρει:
«Είναι διαφορετικά φέτος. Στη Σούπερ Λίγκα βρίσκω πολλούς χώρους. Αλλά ως νεοφώτιστοι παίζουμε πιο αμυντικά, κάτι που είναι λογικό. Εγώ ως εξτρέμ πρέπει να βοηθάω και στην άμυνα».

Για την επιστροφή του Περόνε:
«Ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά όταν παίζει μας βοηθάει πολύ».