Βαθμολογία

Τελευταία προθεσμία για τις πανελλαδικές

Λήγει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2014 από τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), που πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2014 λήγει αύριο και σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δε γίνεται δεκτή καμία αίτηση-δήλωση.

Η Αίτηση για την συμμετοχή στις Πανελλήνιες υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο Λύκειο ενώ ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση - Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, όπου αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/Έντυπα Εξετάσεων, είτε από το Λύκειό του.

Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα και με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην ίδια ιστοσελίδα αναρτάται και η σχετική εγκύκλιος που θα περιγράφει πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Πηγή: newpost.gr