Βαθμολογία

Το μαγικό «66» που τους συνδέει!!!

Τεράστια νίκη σημείωσε ο Τύρναβος την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή με σκορ 0-1. Σίγουρα ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι περίμεναν πως θα έρθει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πίστευε πάρα πολύ ο «καπετάνιος» αυτής της ομάδας ο δικός μας Άγγελος (Διγκόζης).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φυσικά και οι παίκτες έδειξαν μέσα στο γήπεδο πως το ήθελαν πάρα πολύ και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει άλλα… 5 γκολ! Ναι, δεν είναι υπερβολή αυτό που λέμε. Ανεπανάληπτα τετ α τετ που αν έμπαιναν θα μιλάγαμε για ένα τέτοιο σκορ. Λίγο η αναποτελεσματικότητα των παικτών του Τυρνάβου και ο… τερματοφύλακας Κολίτσι, που μάλλον εκεί στον Ηρακλή θα πρέπει να του ανάψουν μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του, έφερε αυτό το φτωχό, πλην δικαιότατο σκορ!

Υπάρχει ένας μαγικός αριθμός όμως που συνδέει τον τεχνικό του Τυρνάβου Άγγελο Διγκόζη και τον σέντερ φορ της ομάδας Βασίλη Σαχινίδη. Ποιος είναι αυτός; Το νούμερο 66, όπου φορούσε ο νυν τεχνικός της ομάδας, όταν ήταν παίκτης και φυσικά την περίοδο που ήταν στη ΑΕΛ, με τον σημερινό επιθετικό του Τυρνάβου που φορά τον ίδιο αριθμό! Δεν ξέρουμε αν αυτή η σύμπτωση είναι τυχαία, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως ο «Σάχι» έχει πετύχει με τα δικά του γκολ, τις δύο σημαντικότερες νίκες της φετινής του ομάδας με το ίδιο σκορ (1-0) και με τον ίδιο αντίπαλο!

Γι’ αυτό το γεγονός δεν μπορεί παρά να είναι ευτυχισμένος ο Άγγελος Διγκόζης που φέτος κάνει αδιαμφισβήτητα εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και βάζει σίγουρα τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, τόσο για τον ιστορικό σύλλογο, όσο και για την δική του καριέρα ως προπονητής, αφού έχει όλα τα εχέγγυα να πάει ψιλότερα.

*** Πάντως οι παίκτες δεν έδειξαν να… πτοούνται από το γεγονός πως η αποστολή πήγε στη Θεσσαλονίκη αυθημερόν...