Βαθμολογία

Μπιλμπάο για Champions League!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με 2-0 της ουραγού της βαθμολογίας, Μπέτις, στο Estadio Benito Villamarín, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Primera Division. Στην τέταρτη θέση η ομάδα του Βαλβέρδε, έντονα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι, που τελείωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες.

Η ομάδα του Καλντερόν έχει πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, αφού διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι, για ένα ακυρωθέν γκολ, για το πέναλτι που κέρδισαν οι βάσκοι, ενώ τελείωσε και την αναμέτρηση με εννέα παίκτες!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιαϊν, ενώ στο 42' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Περκίς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 58', τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Μπέτις, αφού έμεινε με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρέγες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι βάσκοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στην συνέχεια και στο 81' "κλείδωσαν" το τρίποντο, με τον Φερνάντεθ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.