Βαθμολογία

Φιλική τεσσάρα για τον Δωτιέα Αγιάς!

Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 1963: 4 - 0

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Αγιάς, ο τοπικός Δωτιέας επικράτησε του Α.Ο. Τρίκαλα 1963 με σκορ 4-0. Οι δύο τεχνικού είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να δοκιμάσουν αρκετά σχήματα και παίκτες, αφού το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής διεκόπη λόγω κυπέλλου αυτή την εβδομάδα.  

Το φιλμ του αγώνα

3' Δυνατό σουτ του Πετρουζέλη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13' Ο Λώττας κλέβει την μπάλα από τον Φορτούνη πασάρει στον Τσιρογάννη αυτός με την μία πασάρει στον Λώττα τετ- α- τετ απέναντι από τον Ψωμιάδη ο Λώττας που με πλασέ κάνει το 1-0.

23' Ο Πέντσας από αριστερά κάνει ωραία σέντρα βρίσκει τον Καραγιάννη αλλά η κεφαλιά του περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

41' Τσιρογιάννης και Κατσίκης παίζουν καλά το 1-2 με τον δεύτερο να κάνει το σουτ και η μπάλα να φεύγει άουτ.

45' Κόρνερ εκτελούν τα Τρίκαλα, ο Καραγιάννης παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

50' Ο Λώττας τριπλάρει δύο αμυντικούς κάνει το σουτ αλλά η μπάλα βρίσκει σε σώματα και κατευθύνετε προς τα δεξιά όπου εκεί κινείτε ο Βαλαώρας που με διαγώνιο σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0.

64' Φάουλ λίγο μετά το κέντρο όπως επιτίθεται ο Δωτιέας, εκτελεί ο Πετρουζέλης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

65' Ο Νταγιάντας επιχειρεί το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας κάνει πολύ καλή απόκρουση και στέλνει την μπάλα κόρνερ.

85' Ο Χατζηλιάδης από δεξιά κάνει μια σέντρα σουτ, στην πορεία της μπάλα ο Σιμούλης που με προβολή κάνει το 3-0.

88' Φάουλ από αριστερά εκτελεί ο Λούγκος και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος κάνοντας το 4-0.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς: (Σωτήρης Αντωνίου) Λαμπρόπουλος, Τσιλούλης, Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσιρογιάννης, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας Κατσίκης. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσακάλι, Λούγκος, Χατζηλιάδης, Νταγιάντας, Σιμούλης.

Α.Ο. Τρίκαλα 1963: (Τάσος Μπεριτζάς) Ψωμιάδης, Ηλίας Μ., Κάλφας, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Μυργιώτης, Φορτούνης, Καραγιάννης, Τεντολούρης Α., Πέντσας. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χαλιμπάκης, Τεντολούρης Δ., Σακελαρίδης, Ρουσιαμάνης, Μπόντε, Μπαλτιμάς, Ιωαννίδης, Ηλίας Α., Δρυς, Αλεξόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Γιάννης. Α’ Βοηθός: Κουτούμπας Νίκος, Β’ Βοηθός: Πατέτσιος Γιώργος

Όμορφο Σαββατόβραδο στην Αγιά!

Το Red Party πραγματοποιήθηκε χτες (22/02/2014 Loft bar) με μεγάλη επιτυχία. Περίπου τα 200 άτομα ηλικίας 17-22 ετών δώσανε βροντερό παρών, φωτογραφήθηκαν και συνομιλήσανε με τους ποδοσφαιριστές του Δωτιέα σε ένα πολύ καλό κλίμα αφού λίγες ώρες ποιο πριν η ομάδα νίκησε τα Τρίκαλα σε φιλικό με 4-0. Το Red Party ήτανε μια ιδέα που ήρθε και θα καθιερωθεί με σκοπό να φέρει ακόμα ποιο κοντά την νεολαία με την ομάδα.