Βαθμολογία

Διγκόζης: «Η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας!»

Σαν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του, χαρακτήρισε ο Άγγελος Διγκόζης αυτή του Τυρνάβου στο Καυτανζόγλειο. Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα στο Καυτανζόγλειο.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ (Προπονητής Τυρνάβου): «Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μία μεγάλη και καλή ομάδα, που από την μέρα που την ανέλαβε ο κύριος Όγιος έχει μεταμορφωθεί. Θέλαμε να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις έτσι ώστε να βάλουμε γκολ και να νικήσουμε τον αντίπαλο. Το καταφέραμε και πετύχαμε μία μεγάλη και σπουδαία νίκη. Την μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και καλή επιτυχία στον Ηρακλή, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοιες ομάδες».

ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΟΓΙΟΣ (Προπονητής Ηρακλή): «Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη στην Μαριλένα. Αυτό αποδεικνύει την αλληλεγγύη και αυτό είναι ευλογία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Και πραγματικά σκεφτόμασταν ότι αν δεν μπορούσαμε να έχουμε εμείς το προβάδισμα όσο περνούσε η ώρα θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να τον κερδίζουν. Ο Τύρναβος είχε καλή τοποθέτηση. Ξέραμε ότι θα αφήναμε κενά πίσω. Δεχθήκαμε ένα γκολ. Από εκεί και πέρα είχαμε ορισμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν διαφορετικό. Όσο περνούσε ο χρόνος έπρεπε να ανοιχτούμε και να πάρουμε και άλλα ρίσκα. Αυτό φάνηκε και επίσης φάνηκε ότι ο αντίπαλος μπορούσε να διευρύνουμε το σκορ. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο είτε χάσουμε είτε νικήσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν κάθισε, για άλλη μια φορά στον πάγκο, είπε: «Εμείς ότι μας έχει ζητηθεί, το έχουμε παραδώσει. Έχει φτάσει προσωπική επιστολή από τον πρόεδρο της Αργεντίνικης ομοσπονδίας που λέει ότι τα χαρτιά είναι εντάξει. Περιμένουμε και συνεχίζουμε την μάχη. Και δεν είναι μόνο ενάντια σε ένα πρόσωπο αλλά είναι μία μάχη εναντίων πολλών καταστάσεων. Εγώ δεν έχω φθαρεί από την συγκεκριμένη κατάσταση αλλά έχω φθαρεί μόνο από ορισμένα προκλητικά συμβάντα. Με έχουμε προσβάλει μερικές φορές χωρίς να έχω κάνει κάτι. Στην Δράμα τελούσα υπό κράτηση. Με κλειδώσαμε στα αποδυτήρια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Από την στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα πίστευα πάντα ότι δίνω μία σημαντική μάχη. Η ζωή δεν είναι δίκαιη. Εμείς στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρέπει να ξέρουμε ότι πάντα παίζει και ο αντίπαλος. Όπως έκανε και σήμερα ο Τύρναβος. Εμείς αυτά τα σεβόμαστε και ποτέ δεν θα πούμε ότι η ομάδα δεν πάλεψε. Αν δεν ήμασταν τίμιοι θα ζητούσαμε συγγνώμη. Αλλά εμείς υπερασπιζόμαστε αυτή την φανέλα με την μεγαλύτερη δυνατή τιμιότητα. Αυτή η ομάδα είναι άνθρωποι που εργάζονται σε μη φυσιολογικές συνθήκες και ποτέ δεν σταμάτησαν. Για μένα λοιπόν είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί τους».

Για τα διοικητικά δρώμενα: «Εύχομαι να συμβεί το καλύτερο. Γιατί αυτό που λείπει είναι να οργανωθούμε διοικητικά. Θα φέρει την ηρεμία και θα μας κάνει να πορευτούμε ενωμένοι».