Βαθμολογία

«Ροπαλιά» του Τυρνάβου στον Ηρακλη!

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Τύρναβος στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή (0-1). Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Σαχινίδης στο 23’. Εξαιρετική η παρουσία του Τυρνάβου, έπαιξε πολύ έξυπνα τον Ηρακλή και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ. Εύκολα κράτησε μέχρι το φινάλε αυτό το σκορ το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη. Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και ήταν πραγματικός ογκόλιθος ο κεντρικός αμυντικός Σάκης Τέλλος. Εξαιρετικός και ο τερματοφύλακας Πρίφτης που έκανε πολύ καλές αποκρούσεις. Σε πολύ καλή ημέρα και οι υπόλοιποι παίκτες του Τυρνάβου που στις αντεπιθέσεις ήταν πραγματικό «φαρμάκι».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος μπήκε καλά διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε έξυπνα με ξαφνικές αντεπιθέσεις και κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Σαχινίδη στο 23’. Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη θα μπορούσε να είχε σκοράρει και στο 24’ με τον Γεωργίου σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία! Ο Ηρακλής είχε πολλά αμυντικά κενά τα οποία και εκμεταλλεύτηκε η λαρισινή ομάδα.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Ο Τύρναβος συνέχισε στο ίδιο τέμπο και με ξαφνικές αντεπιθέσεις θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να κάνει κάτι καλό. Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία λίγου κόσμου. Σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Κολίτσι όπου κράτησε το σκορ στο 0-1!

Το φιλμ του αγώνα

18’ Ο Κοντοδήμος από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Τυρνάβου.

19’ Κόρνερ από τον Τσιλιανίδη, σουτ του Κοντέων μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Πρίφτης.

23’ Κακή απομάκρυνση της άμυνας του Ηρακλή, στην κόντρα επίθεση του Τυρνάβου, η μπάλα έφτασε στον Σαχινίδη που με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 0-1.

24’ Βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Γεωργίου, ο ίδιος έκανε μία ωραία κούρσα, «πάτησε» περιοχή από τα δεξιά, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

25’ Απευθείας φάουλ του Τάι, η μπάλα άουτ.

30' Ο Ζάχορα πήρε τη μπάλα από πάσα του Τσιλιανίδη, σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Πρίφτη έκανε σπουδαία απόκρουση, και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε, προτού ο Ζάχορα, γίνει εκ νέου αποδέκτης της μπάλας.

40’ Eκτέλεση φάουλ του Όμο, με διπλή επέμβαση ο Κολίτσι σε κόρνερ.

44’ Σέντρα από τα δεξιά, βολέ μέσα από την περιοχή του Κοντοδήμου, ο Πρίφτης κάνει άλλη μία σπουδαία απόκρουση και διώχνει στη συνέχεια η άμυνα.

48’ Ο Αντρέ βγήκε τετ-α-τετ με τον Κολίτσι, αλλά ο Πορτογάλος άργησε να πλασάρει, με αποτέλεσμα η τελική προσπάθεια που επέλεξε να βρει πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

61’ Τραγικό λάθος στην άμυνα του «Γηραιού», ο Κανούλας μέσα στη περιοχή με τη μπάλα, άργησε υπερβολικά να πλασάρει και ο Κολίτσι μάζεψε τη μπάλα.

67’ Πλασέ του Γεωργίου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κολίτσι.

69’ Ο Ονουάτσι σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

77’ Ο Ποκόνγκ, πήρε τη μπάλα από τον Όμο, απέφυγε έναν ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

78’ Ο Ποκόνγκ πήρε τη μπάλα, «πάτησε» περιοχή, αντί να πλασάρει, προσπάθησε να περάσει τον Κολίτσι, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Ηρακλής (Γ. Όγιος): Κολίτσι, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης (46’ Ονουάτσι), Ιντζόγλου, Ζάχορα, Μπάμπα 62’ (Σκόρτσα), Λίμα, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης (62’ Ματσούκας)

Τύρναβος (Α. Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Καραμανλής, Όμο, Ντατίδης, Γεωργίου (81’ Τσούκαλος), Αντρέ, Σαχινίδης (59’ Ροντρίγκο), Κανούλας (70’ Ποκόνγκ).

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου). Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Χουσκόγλου (Θράκης).