Βαθμολογία

Ο Σ.Σ. Ραψάνης τίμησε τον Ηλία Κυριακίδη, εν μέσω χειροκροτημάτων!

Η ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης το Σάββατο το βράδυ σε μία όμορφη βραδιά στο κέντρο «Διόνυσος» της Ραψάνης βράβευσε τον ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ηλία. Κυριακίδη. Φυσικά ο ίδιος βρέθηκε στην εκδήλωση και παρέλαβε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γκαραγκούνη Δημήτρη την τιμητική πλακέτα.

Μάλιστα από την πλευρά του ο κ. Γκαραγκούνης είπε για την συγκεκριμένη βράβευση: «Κάθε χρόνο θέλω να τιμώ ένα πρόσωπο ξεχωριστό. Φέτος λοιπόν διάλεξα τον Ηλία Κυριακίδη, για το ήθος του και την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία αν βάλλεται αυτή την στιγμή, αλλά όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Ηλίας Κυριακίδης. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, για την μεγάλη του παρουσία στην ΑΕΛ και να του ευχηθούμε να παραμείνει ο άνθρωπος Ηλίας…».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κυριακίδης είπε γι’ αυτή την βράβευση: «Ευχαριστώ πάρα πολύ το σωματείο της Ραψάνης για την τιμή που μου κάνουν. Πραγματικά ποτέ δεν περίμενα πως θα υπήρχε αυτή η στιγμή που ήρθα σε δύσκολη θέση μιας και κάποιοι βρέθηκαν να μην θέλουν ούτε καν να βραβευτώ. Ευχαριστώ όμως όλο τον κόσμο που με αγαπάει, που με στηρίζει γιατί αν δεν ήταν έτσι, σήμερα δεν θα βρισκόμουνα εδώ. Σίγουρα το ήθος που μας διδάσκει το ποδόσφαιρο έχει ανταπόκριση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου…».