Βαθμολογία

Νέες περιπέτειες για Καρβέλα και Πάνια

Στο πολυμελές πρωτοδικείο Αθήνας βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα  Πάνια για το επεισόδιο που είχαν με αστυνομικούς το 2008, μετά από καταδίωξη στη Βάρης- Κορωπίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα συνεκδικάστηκαν οι αγωγές που είχαν κατατεθεί τόσο από την πλευρά Καρβέλα- Πάνια, όσο και από την πλευρά των αστυνομικών. Στο δικαστήριο κατέθεσε ένας εκ των αστυνομικών, ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: «Δε σταμάτησαν στο σήμα ελέγχου. Ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, παραβίασαν κόκκινο, μας εξύβρισαν, μας απείλησαν».

«Οι αστυνομικοί εμβόλισαν το αμάξι μας, κινδύνευσε η ζωή μας, συμπεριφέρθηκαν σαν τραμπούκοι και όχι σαν αστυνομικοί και μας έβγαλαν όπλο», είπε η παρουσιάστρια ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ για ακόμα μία φορά το ζευγάρι αρνήθηκε ότι έκανε κάποια παράβαση.

Να θυμίσουμε πως όλα έγιναν τον Νοέμβριο του 2008 όταν το ζευγάρι είχε περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, καθώς ο Νίκος Καρβέλας δεν σταμάτησε το μαύρο πολυτελές του τζιπ σε σήμα για έλεγχο. Ο συνθέτης ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Πηγή: govastileto.gr