Βαθμολογία

Για σένα κόουτς…

Με νίκη κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων συνέχισε ο Σμόλικας Φαλάνης στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ τις υποχρεώσεις του, αφού κέρδισε την ομάδα των Φαρσάλων με σκορ 2-0 και ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογία. Μάλιστα, τόσο οι παίκτες της ομάδας, όσο και η διοίκηση θέλουν να αφιερώσουν αυτήν την νίκη στον προπονητή της ομάδας, Νίκο Γκαλίτσιο, του οποίου η σύζυγος έφερε στον κόσμο λίγο πριν τον αγώνα ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Σμόλικας μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 5ο λεπτό ο Δάσσιος με πλασέ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, ο Αχιλλέας δημιούργησε κάποιες φάσεις, με τους Μπένο, Μακρή και Μαργαριτόπουλο, να νικιούνται από τον τερματοφύλακα του Σμόλικα, Γραβάνη, που ήταν πολύ καλός.

Έτσι, ο Σμόλικας, κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 67ο λεπτό ο Πατσής με σουτ έκανε το 2-0 και ολοκλήρωσε έτσι την νίκη για την ομάδα του, δίνοντας ακόμα έναν λόγο να χαμογελάει. Τέλος, να σημειωθεί ότι και ο Αχιλλέας Φαρσάλων, εύχεται στον κύριο Γκαλίτσιο να του ζήσει το νεογέννητο.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Αντωνίου, Δολιάνης, Νεστορίδης, Ρούμπος, Τανάγιας Χρ., Μπαρούτας, Κόκρας(65’ Κολοβός), Πατσής, Τσιρόπουλος(30’ Λιάκος), Δάσσιος(77’ Μανδραβέλης).

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσιανάκας, Αντωνιάδης, Μακρής, Πατσιούρας, Μαργαριτόπουλος, Μπένος, Παλαμίδας(55’ Θεοχάρης), Γκατζόγιας(70’ Παπαγεωργίου), Τσιούλης(70’ Τσιτσικλής), Λυμπέρης.