Βαθμολογία

Έκανε την ανατροπή στην Ελασσόνα το Ομορφοχώρι

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Δόξα Ομορφοχωρίου, μέσα στην Ελασσόνα, όπου αντιμετώπισε τον Π.Ο.Ε. και με το αποτέλεσμα αυτό, μπορεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο σκορ, στο 15ο λεπτό, όταν έκαναν το 1-0. Στο 20’ μάλιστα, είχαν και μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας, Κωνσταντίνου, κατάφερε να αποκρούσει θεαματικά.

Από εκεί και πέρα, το Ομορφοχώρι άρχισε να ανεβαίνει και να πιέζει, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν αρκετά σκληρό. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν από το πρώτο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μάρκου με μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Ραμάι και αυτός από κοντά έκανε το 1-1. Τελικά στο 55’ ο Ανδρώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια, έκανε το 1-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ.(75’ Γαρυφαλλόπουλος), Μάρκου, Καπετάνιος, Βιλανάκης, Τσακαβίτης, Ανδρώνης, Ρουμελιώτης, Ραμάι, Τζήμουλας(46’ Ασίκογλου), Γκόλαντας.