Βαθμολογία

Δηλώσεις - παραλειπόμενα από Γιάννουλη

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Μετά το τέλος της συνάντησης στη Γιάννουλη μεταξύ της τοπικής Δήμητρας και του Αετού Μακρυχωρίου, δήλωσαν για το αποτέλεσμα (3-2 υπέρ των γηπεδούχων) οι ποδοσφαιριστές:

Χρήστος Πότσης (Δήμητρα Γιάννουλης): «Παίχθηκε καλό και αθλητικό παιχνίδι και από τις 2 πλευρές, θέλοντας τη νίκη τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος. Θεωρώ πως σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι από τα 2 προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος, πιστεύοντας και διεκδικώντας τη νίκη, την οποία και πετύχαμε δίκαια. Θα ανεβάσουμε και άλλο την απόδοσή μας καθότι έχουμε αρκετό ακόμη δρόμο να διανύσουμε μέχρι να εκπληρώσουμε τον πρωταρχικό στόχο που θέσαμε για εφέτος και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το σκοπό αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, στοχεύοντας παράλληλα και στο κύπελλο. Ερχόμενος πριν από ενάμισι μήνα στην ομάδα της Γιάννουλης, βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα σε ένα οργανωμένο σωματείο, στο οποίο γρήγορα εγκλιματίστηκα, βοηθώντας με σε αυτό η συμπεριφορά πρώτα των συμπαιχτών μου, των προπονητών και της διοίκησης στη συνέχεια, τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίχτες μου, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι του σωματείου».

Άλκις Νικούλης (Αετός Μακρυχωρίου): «Ήρθαμε σήμερα στην έδρα της πρωτοπόρου Δήμητρας Γιάννουλης και παίξαμε πιστεύω καλά, στοχεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα. Δείξαμε με την αγωνιστική μας παρουσία ότι πατούσαμε αρκετά καλά και ήμασταν στο παιχνίδι, αδικούμενοι από το τελικό αποτέλεσμα. Η προσπάθειά μας ωστόσο συνεχίζεται και θέλω εδώ να συγχαρώ τους συμπαίχτες μου γιατί όλοι μαζί προσπαθήσαμε, παίζοντας δυνατά και καθαρά απέναντι σε έναν εξίσου δυναμικό και καλό αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και στο επόμενο παιχνίδι με το Ομορφοχώρι, θεωρώντας το σαν πολύ σημαντικό, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».

Τον διαιτητή της αναμέτρησης στη Γιάννουλη κ. Θανάση Τζήλο παρακολούθησε και αξιολόγησε ο υπερπαρατηρητής διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Νίκος Αθανασίου (συνδέσμου Θεσπρωτίας), ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο παρέα με τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Λάρισας κ. Στέλιο Νίτσα και το μέλος της ΕΠΣΛ κ. Γιάννη Βλάγκα.

Πολύ καλή και σε αθλητικά πλαίσια υπήρξε η συμπεριφορά παιχτών, προπονητών και διοικητικών των 2 σωματείων, καθώς και των φιλάθλων στην κερκίδα.

Το φιλόξενο κυλικείο της Δήμητρας Γιάννουλης σε ετοιμότητα για δράση

Αμεση και αποτελεσματική η ιατρική παρουσία (χρειάστηκε η συνδρομή της λιγοστές φορές) 

Αποφασιστικός και στην επίδειξη καρτών ο κ Τζήλος (βγάζει κάρτες με φειδώ)

Ο επιτελικός μέσος της Δήμητρας Γιάννουλης Κ. Κοταρέλας με το χαριτωμένο του γιο Σωτηράκη