Βαθμολογία

Από ένα γκολ Αβέρωφ και Φαλανιακός

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Φαλανιακό για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Το παιχνίδι, ήταν αρκετά δυνατό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες και να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Ελευθέρογλου με σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη, έχασε ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη, αλλά και με τον Ταρταμπούκα να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά στο δεύτερο ο Φαλανιακός μπήκε πιο δυνατά και πίεσε. Έτσι, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό όταν ο Κολοβός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και κατάφερε να κάνει το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Κλεισιάρης, Καφφές, Περδίκης(80’ Τσαντζάλης), Μιχαήλ, Βαΐτσης, Καψάλης, Μητρακούλης(85’ Λισγάρας), Κίτσος(75’ Νινόπουλος), Ελευθέρογλου Γ., Ταρταμπούκας.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Παύλου, Φραγκογούλας, Γκόλτσος, Πολύζος, Μανακούσιος(77’ Ιγγλέζος), Μπλέντι, Γωγάκος(68’ Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος, Σαχίνι, Κολοβός Κ.