Βαθμολογία

Το πήρε στο τέλος το Αργυροπούλι

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πάρει την νίκη η Δόξα Αργυροπουλίου, που κέρδισε μέσα στην Μελιβοία τον Φιλοκτήτη με σκορ 1-2 και έκανε έτσι ένα αποφασιστικό βήμα, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Το σκορ, άνοιξε στο 70ο λεπτό, όταν ο Σουλιώτης, βρήκε με σέντρα μετά από εκτέλεση φάουλ τον Κόκκορα στην περιοχή και αυτός με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 86ο λεπτό, ο Φιλοκτήτης είχε δοκάρι με τον Γκουντάρα, αλλά έφτασε στην ισοφάριση στο 88’ μετά από σουτ του Λάιου, που έκανε το 1-1. Στο 90’+3’ ο Λάιος, βρέθηκε μόνος του στο μισό μέτρο από την αντίπαλη εστία και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, το Αργυροπούλι κατάφερε να σκοράρει και να πάρει το διπλό. Συγκεκριμένα, ο Ντιντόκας με ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Γεωργούλα και κατάφερε να σκοράρει.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Κατσιάνος, Πενίκης, Σελήνης, Παπαηλίας, Σενκάι, Κορδαλής(46’ Γκουντάρας), Κοιλούκος(70’ Καραμπάλιος), Λάιος, Τσένος.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαξεβάνος, Μπαξεβάνος, Σουλιώτης, Σκούπρας, Μεσημέρης, Χατζής, Κόκκορας, Γκατζούλης, Τσούτσας(80’ Ντιντόκας), Τσιάγκος(90’ Κιρτένης), Τζανέκας(70’ Μπούρας).