Βαθμολογία

«Διπλό» παραμονής για το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πήρε μια σπουδαία νίκη στην Φιλιππούπολη κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 0-1 και ελπίζει στην παραμονή. Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων για τον Βαγγέλη Μπρισίμη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες έδειχναν πως θέλουν πάρα πολύ τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος όπως αποδείχθηκε περισσότερο το ήθελε το Καλοχώρι μιας και ανέβασε στροφές και πίεσε περισσότερο.

Πολύ σημαντικό ήταν γεγονός ότι αποβλήθηκε στο 65’ με απευθείας κόκκινη ο Τσακμακίδης, έτσι εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι την υπεροχή τους και έτσι μετά από λίγα λεπτά άνοιξαν το σκορ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 73’ με σκόρερ τον Σαμπάνη, ο οποίος πήρε την κάθετη μπαλιά και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Απόλλων Λάρισας: Μπακαρός, Ραμπέλι, Σούλι (57’ λ.τ. Μαρούδης), Πρίφτη, Εμμανουήλ, Παππάς, Γερονάτσιος (68’ Καλαμπάκας), Καρβούνης, Κολοβός, Τσακμακίδης, Αντωνόπουλος.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Καραϊσκος, Σαμαράς, Έξαρχος, Σαϊτης (84’ Κοτρώνης), Σπυρόπουλος (90’ Δεσπόπουλος), Σαμπάνης, Καπετάνι, Λιούσκας, Γκοντόλας (46’ Λίτσιος), Μάρκου.  

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Ακρίβος, Καρακώστας.

* Η διοίκηση της Αναγέννηση Καλοχωρίου, ευχαριστεί την διαιτησία του σημερινού αγώνα καθώς και τη φιλοξενία του Απόλλωνα.