Βαθμολογία

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Βλαχογιάννι

Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν αυτό που έγινε στο Βλαχογιάννι, ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων και έληξε με σκορ 7-3, υπέρ των γηπεδούχων σε ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκαν δέκα συνολικά γκολ!

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να μην επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από την κούραση του παιχνιδιού Κυπέλλου την Τετάρτη και μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο. Ο Τασιούλης άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, όταν μετά από πάσα του Αθανασούλη έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βρασίδας Κοντοθανάσης, βρήκε με σέντρα τον Γκουρομπίνο που με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 40ο λεπτό ο Αθανασούλης έβγαλε με κάθετη μπαλιά τον Λιόλιο, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, ο Όλυμπος αντέδρασε και στο 47ο λεπτό ο Μπούνα μείωσε σε 3-1. Στο 51’ ο Λιόλιος με διαγώνια εκτέλεση φάουλ όμως, αύξησε και πάλι την διαφορά στο σκορ και έκανε το 4-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ξεφτέρης βρήκε με πάσα τον Λιόλιο, που και πάλι σκόραρε κάνοντας το 5-1, ενώ στο 58’ ο Τασιούλης μετά από σέντρα του Φαρμάκα, διαμόρφωσε από κοντά το 6-1. Στο 60’ ο Όλυμπος πέτυχε ακόμα ένα γκολ όταν ο Μπούνα τροφοδότησε τον Μητούλα, που έκανε το 6-2.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φαρμάκας έβγαλε με ωραία πάσα τον Λιόλιο, που έκανε το 7-2, συμπληρώνοντας παράλληλα καρέ τερμάτων. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 85’ ο Μπούνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Δόξα είχε κι άλλη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Λιόλιος κέρδισε ένα πέναλτι στο 90’ την εκτέλεση του οποίο ανέλαβε ο Βάλλας, που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Αθανασούλης, Βάλλας, Καρατζιώλης, Βλιώρας(46’ Σεΐζης), Φαρμάκας, Λιόλιος, Κοντοθανάσης(46’ Βαϊόπουλος), Αλεξίου, Τασιούλης, Γκουρομπίνος(50’ Ξεφτέρης).

Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων: Ιωαννίδης, Παπαδήμος(50’ Γκαβαλιάγκας), Νταμπώσης, Γεωργούλας, Σιαματράς, Μάρκου, Καραγιάννης, Μητούλας, Καραγκούνης, Μπούνα, Καρυπίδης.