Βαθμολογία

Η Χάλκη πέρασε από τη Νίκαια

Ο Ηρακλής Χάλκης κατάφερε με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 42’ να περάσει από την δύσκολη έδρα της Νίκαιας και να συνεχίσει να ελπίζει για την πρώτη θέση…

Της Βάσως Γκατζούλη

Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Νίκαιας, που μάλλον περισσότερο θύμισε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με ένα γκολ η Χάλκη παρουσιάστηκε καλύτερη και στο πρώτο ημίχρονο αφού είχε περισσότερες φάσεις αλλά και στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να κερδίσει τη Νίκαια.

Ο καιρός ήταν πολύ καλό και το ματς έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων και μόνο καλές εντυπώσεις θα έχουν να θυμούνται από την αυτή την αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα

17’ Ο Κουσιώρας έκανε τη σέντρα, πήρε την μπάλα ο Ρέψης από πολύ κοντά, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.

30’ «Έκλεψε» την μπάλα ο Δημόπουλος και με ένα ωραίο σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα να πέσει και να μπλοκάρει την μπάλα.

33’ Σέντρα του Γεωργόπουλου πήρε την κεφαλιά ο Μπούκας το σουτ που έκανε βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

42’ Ο Κουσιώρας Νίκος «έκλεψε» την μπάλα έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πρώτο σουτ ο Ρέψης, η μπάλα κάπου κόντραρε και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ κάνοντας το 0-1.

65’ Ο Σβερκούλης έκανε ένα ωραίο σουτ, έξω από την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

70’ Ο Ρέψης ατύχησε να έχει δοκάρι.

ΑΕΔ Νίκαιας: Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (60’ Γκατζούλης), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Ακρίβος (27’ Στατήρης), Ανδρέου, Μπούκας, Καραμπούζης, Μπαλαρτζής, Σβερκούλης (70’ Χριστίδης), Χριστοδούλου.

Ηρακλής Χάλκης: Φαρμάκας, Καφφές, Βογιατζής, Πρίφτι, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Τσιλιάκος, Βογιατζής, Ρέψης, Παπαδημητρίου, Δημόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αναστασίου Ηλ., Καραμπούλας, Μάνος.