Βαθμολογία

LIVE Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ

Το Σάββατο (22/2) στις 14:45 στο γήπεδο του Ευόσμου, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα στον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου. Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι στο Αλκάζαρ είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-1.

Το athleticlarissa.gr θα βρεθεί εκεί και καλύψει τον αγώνα LIVE. Επίσης θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολλές συνεντεύξεις και άλλα πολλά…

(Η σελίδα ΔΕΝ ανανεώνεται αυτόματα, χρειάζεται refresh F5)

Καλό μεσημέρι από το γήπεδο του Ευόσμου, όπου η ΑΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα, στον δεύτερο ημιτελικό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Να υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ, είχε λήξει με σκορ 1-1.

Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ οι δύο ομάδες αυτήν την ώρα κάνουν προθέρμανση. Να σημειωθεί ότι ο νικητής αυτού του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πανελευσινιακό και Ατρόμητος Αχαΐας που στο πρώτο παιχνίδι τελείωσε με σκορ 3-0 υπέρ του Πανελευσινιακού.

Πάμε να δούμε τις εντεκάδες και τις αλλαγές των δύο ομάδων.

Αγροτικός Αστέρας(Παναγιώτης Δηλμπέρης): Ταταρίδης, Γκέρμαν(61' Γιώτας), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης(46' Κρυστάλλης), Μπεκιάρης(46' Παπαδόπουλος), Αλεξάντροβιτς, Βελλήνης.

Στον πάγκο: Κοσμίδης, Κωτσιάς, Καραντασιάδης, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Κρυστάλλης.

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης(24' Σαββίδης λ.τ.), Σιάκκας, Τσεμπερίδης(35' Κουλίδης λ.τ.), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας(57' Μπουσινάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Αγρόδημος, Σαββίδης, Καρακούτσης, Μπουσινάκης, Κουλίδης, Κορομηλάς.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος(Αιτωλοακαρνανία) Βοηθοί: Χουλιάρας, Πηλαρινός(Αιτωλοακαρνανία).

Το παιχνίδι ξεκίνησε, στην σέντρα η ΑΕΛ. Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΛ στο πέταλο, ενώ παρών στο παιχνίδι είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, κύριος Ζήσης Γρηγορίου.

3': Κίτρινη κάρτα στον Καπία του Αγροτικού Αστέρα.

6': Κεφαλιά του Βελλήνη που βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της ΑΕΛ, πέρασε άουτ.

15': Αρκετές δυνατές μονομαχίες στο παιχνίδι μέχρι στιγμής με το 0-0 να παραμένει.

16': Ο Μπεκιάρης έκανε ένα σουτ από το ύψος περίπου του πέναλτι, η μπάλα κάπου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

17': Ο Γεωργιάδης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την εκτέλεση του κόρνερ. Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει μπει καλύτερα στο γήπεδο και έχει χάσει δύο ευκαιρίες. Από ότι φαίνεται οι αλλγές που έγιναν στα μετόπισθεν με τον Μπλέντι να παίζει αριστερό μπακ και τον Μήτση να βρίσκεται στην άμυνα μαζί με τον Σιάκκα δεν αποδίδουν ιδιαίτερα.

24': Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ, ο Μήτσης εκτός λόγω τραυματισμού και στην θέση του ο Σαββίδης.

25': ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Γκούρτσα που έκανε το 0-1.

35': Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Τσεμπερίδης τραυματίστηκε και τον αντικατέστησε ο Κουλίδης που κάνει και το ντεμπούτο του σήμερα με την φανέλα της ΑΕΛ.

Με ασθενοφόρο αποχωρεί αυτήν την στιγμή από το γήπεδο του Ευόσμου ο Μήτσης.

45': Κίτρινη κάρτα στον Γεωργιάδη του Αγροτικού Αστέρα.

45'+1': Κίτρινη κάρτα στον Πατινιώτη.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου στον Εύοσμο με την ΑΕΛ να προηγείται με 0-1. Σε ένα τέταρτο επανερχόμαστε για το δεύτερο μέρος.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας στην σέντρα.

Δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για τον Αγροτικό Αστέρα. Οι Παπαδόπουλος και Κρυστάλλης, στην θέση των Μπεκιάρη και Κουκουλέκη.

51': Κίτρινη κάρτα στον Καρανίκα.

55': Ο Κρυστάλλης στο κέντρο της άμυνας έκανε μια κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

57': Τρίτη αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Πλιάγκας βγήκε και την θέση του πήρε ο Μπουσινάκης.

60': Απευθείας κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα, Ταταρίδη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μπουσινάκη.

61': Τρίτη αλλαγή και για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιώτας, στην θέση του Γκέρμαν.

63': Ο Γκούρτσας για τον Στεφανίδη μέσα στην περιοχή, το σουτ του δεύτερου όμως πέρασε άουτ.

65': Κίτρινη κάρτα στον Μπουσινάκη.

71': Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε το 1-1, με τον Παπαδόπουλο, που από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, που να σημειωθεί ότι παίζουν με παίκτη λιγότερο.

77': Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπουσινάκη, που αποβάλλεται.

81': 2-1 για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Παπαδόπουλο που πέτυχε και δεύτερο γκολ.

90': ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Ο Μπλέντι έκανε ένα σουτ, ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα απέκρουσε ασθενώς και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Αν παραμείνει αυτό το σκορ, η ΑΕΛ περνάει στον τελικό.

Τέλος του αγώνα στον Εύοσμο, η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση με σκορ 2-2. Ο Αγροτικός Αστέρας έπαιξε  πολύ καλά και δικαιολόγησε την θέση του στο πρωτάλημα, αλλά η ΑΕΛ κατάφερε με ένα γκολ στο τέλος να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Καλό σας απόγευμα.