Βαθμολογία

Πρόστιμο στην ΑΕΛ!

Την επιβολή προστίμων σε τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αναφορικά με την ΑΕΛ για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

* Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 22-1-14 ανακοινώσεως της, με ανάρτηση της ανακλήσεως στην επίσημη ιστοσελίδα της.

* Απαλλάσσει το σωματείο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ από την κατηγορία που του αποδίδεται (Αγώνας Γ΄ Εθνικής με ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, 1/2/2014).

* Κηρύσσει το σωματείο ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (Αγώνας Γ΄ Εθνικής ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ-ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΟ, 2/2/2014).

* Κηρύσσει το σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και τον προπονητή του Β. Στασινόπουλο πειθαρχικά ελεγκτέους για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει στο σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ και στον Βασίλειο Στασινόπουλο χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, 2/2/2014).

* Κατακυρώνει τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 16-02-2014) μεταξύ των σωματείων ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.».