Βαθμολογία

Δείπνο προσφέρανε φίλαθλοι του Δωτιέα

Φίλοι της ομάδας παρέθεσαν δείπνο στους ποδοσφαιριστές του Δωτιέα στους οποίους ευχήθηκαν καλή συνέχεια τονίζοντας παράλληλα ότι θα παραμείνουν αρωγοί στη φετινή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ποδοσφαιρικό τιμ και Διοίκηση, ευχαρίστησαν τους ανθρώπους για αυτήν την κίνηση που κάνανε.

Για το τραπέζι που προσφέρανε οι φίλοι του Δωτιέα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος λέγοντας: Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γκλέτος Σταύρος τους ευχαρίστησε και τους υποσχέθηκε την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική, επίσης αναφέρθηκε ότι μπορεί αυτός να είναι Πρόεδρος στην παρούσα φάση αλλά αυτό που θέλει να δημιουργήσει είναι μια ομάδα πρότυπο αντάξια του κόσμου της, η ομάδα δεν είναι δική μου αλλά της Αγιάς και στις δύσκολές εποχές που ζούμε ο κόσμο της είναι δίπλα και αυτό το βλέπουμε και σήμερα.

Νέος χορηγός…

Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με την Ραδιοφωνία Αγιάς 94,2. Η Ραδιοφωνία Αγιάς 94,2 θα είναι πλέον Χορηγός Υποστήριξης για την τρέχον ποδοσφαιρική χρονιά 2014.  Ο Πρόεδρος και η διοίκηση καλωσορίζουνε την Ραδιοφωνία Αγιάς 94,2 στην οικογένεια του Α.Ο. Δωτιέα Αγιάς.

Ο γενικός διευθυντής του Δωτιέα κ. Στεργιάκης Αχιλλέας μετέβη στα γραφεία της ραδιοφωνίας Αγιάς οπού είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο κ. Ριζούλη. Οι δύο άντρες ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας μετά από πολύωρη συζήτηση. «Είμαι ευχαριστημένος που είχαμε θετική κατάληξη, η ομάδα έχει πλέον χορηγό υποστήριξης και ευχαριστώ πολύ τον κ. Ριζάκη» δήλωσε ο κ. Στεργιάκης ενώ από την πλευρά του ο κ. Ριζούλης είπε: «Θα είμαι κοντά στην προσπάθεια του Δωτιέα. Πιστεύω στην ομάδα της Αγιάς και στο όραμα της. Τέτοιες κινήσεις ανεβάζουν το επίπεδο μιας ομάδας».