Βαθμολογία

Γιατί βούρκωσε η Άντζελα Δημητρίου

Ο “λαίδη” βρέθηκε καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή και μίλησε για τα λάθη του παρελθόντος, αλλά έκανε και μια συγκινητική αφιέρωση με δάκρυα στα μάτια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της μίλησε για την περίοδο που εκτιθόταν σε μεγάλο βαθμό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις έκανε κακό.

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε, “Κάποια στιγμή αγανακτείς και θες να βρεις το δίκαιο σου αλλά στην εποχή που ζούμε, όλα είναι δήθεν. Εγώ όμως επειδή είμαι αληθινό παιδί και είμαι πάντα ο εαυτός μου, παρεξηγούμε από το πιο μικρό παιδί μέχρι τον ποιό μεγάλο γιατί λέω τα πράγματα με το όνομα τους”. Συνεχίζοντας είπε “Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι του πανεπιστημίου, είμαι ένα απλό λαϊκό παιδί που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, για να είμαι εδώ που είμαι τώρα”.

Επίσης αποκάλυψε πως αν της δυνόταν η ευκαιρία να φτιάξει ένα σχήμα, με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να δουλέψει λέγοντας” Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με την Άννα Βίσση και με την Πάολα“.

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε την κιθάρα και της ζήτησε να τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως το “Ποια θυσία”, και το “Ουρανέ”. Η ερμηνεύτρια ζήτησε να τραγουδήσει το “Σ’αγαπώ” και το αφιέρωσε με βουρκωμένα μάτια στην μεγάλη κυρία του Ελληνικού πενταγράμμου που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, Τζένη Βάνου.

Πηγή: tralala.gr