Βαθμολογία

Ο κόσμος έδειξε τον δρόμο

Την ευκαιρία να αποδειχτεί περίτρανα, πως το ενδιαφέρον του κόσμου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παραμένει αμείωτο έδωσαν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας, καθώς πλήθος φιλάθλων παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις, τόσο στην Γιάννουλη, όσο και στους Αγίους Αναργύρους, την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα.

Παίκτες και φίλαθλοι γίνονται ένα και πανηγυρίζουν την πρόκριση του Βλαχογιαννίου

Αυτό σίγουρα, θα πρέπει να εκτιμηθεί από τους παράγοντες των σωματείων, όπως επίσης και από την διοίκηση της ΕΠΣΛ, καθώς το φίλαθλο κοινό είναι βασικό στοιχείο για να συνεχίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να υπάρχει και να προοδεύει. Έτσι, καλό θα ήταν να γίνουν κινήσεις, που θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο και θα τον κρατήσουν εκεί. Να γίνουν δηλαδή τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όπως παλιά, τότε που όλα τα χωριά ζούσαν και ανέπνεαν για την ημέρα του παιχνιδιού της ομάδας. Η εικόνα με τις δύο καντίνες που βρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και δεν προλάβαιναν να παίρνουν παραγγελίες, είναι πανέμορφη, μιλάει από μόνη της και μακάρι να την αντικρίζουμε πιο συχνά στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Δεν έπεφτε καρφίτσα στην Γιάννουλη

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος έδειξε έμπρακτα με την παρουσία του και το εισιτήριο-σε δύσκολους οικονομικά καιρούς-στα παιχνίδια των ημιτελικών, ότι βρίσκεται δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλει να το στηρίξει.

Όλοι στο γήπεδο!

Με αγωνία οι φίλαθλοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών