Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Με δουλειά και προσευχή όλα θα γίνουν»

Για κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος του Πλατανιά με αντίπαλό τον Άρη μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας όλα θα γίνουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή:

Για το ματς με τον Άρη: «Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι, όσο το δυνατόν καλύτερα, με τα προβλήματά μας. Πιστεύω να μας φωτίσει ο Θεός να τα κάνουμε γρήγορα, γιατί δεν έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας. Θέλουμε να αλλάξουμε και να πούμε κάποια πράγματα που είναι σημαντικά. Με δουλειά και προσευχή θα γίνουν όλα καλά».

Για τον χαρακτήρα «τελικού» που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Κάθε ματς που έρχεται δεν έχει γυρισμό. Με τον κάθε αντίπαλο που παίζεις δεν πρόκειται να ξαναπαίξεις και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είχαμε προβλήματα στα πρώτα 60 λεπτά. Στη συνέχεια, βγήκαν στην ομάδα κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε καλή ζωή, να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία για να αντέχουμε και στα 90 λεπτά του κάθε αγώνα».