Βαθμολογία

Στις 5/3 κυκλοφορούν τα εισιτήρια του φάιναλ φορ

Στις 5 Μαρτίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Μιλάνο (16-18 Μαΐου), όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή.

Η διάθεση θα γίνει σε δύο στάδια: ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα βγει σε κυκλοφορία στις 5 Μαρτίου, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση με την ολοκλήρωση των πλέι οφ, όταν θα έχουν γίνει γνωστές δηλαδή οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για το 2014, στο κλειστό "Mediolanum Forum".

To 80% από τις 12.000 θέσεις θα καλυφθεί από φιλάθλους, ενώ το υπόλοιπο 20% έχει υπολογιστεί για να καλύψει τις ανάγκες των ΜΜΕ, των χορηγών, των φορέων και των ομάδων.

Στις τέσσερις ομάδες φέτος θα διατεθούν από 700 εισιτήρια (μικρότερος αριθμός εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια) για τις ανάγκες των οπαδών τους.

Όπως κάθε χρόνο, οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι θα μπορούν ν' αγοράσουν τα πακέτα εισιτηρίων και για τους 4 αγώνες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας εισιτηρίων της Ευρωλίγκας "www.f4tickets.com". Οι τιμές θα κυμαίνονται από 145€ για τα πιο φτηνά εισιτήρια έως 545€ για τα πιο ακριβά.