Βαθμολογία

Πάρτι πρόκρισης για Παρί

Στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται ουσιαστικά η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία επικράτησε με άνετο τρόπο 4-0 της Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρένα». Οι πρωτευουσιάνοι της Γαλλίας από νωρίς έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και στην πρώτη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ματουιντί.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος αφού στο 39’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, τρία λεπτά αργότερα έκανε και το 3-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Σπάχιτς αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους και έτσι, η Παρί έφτασε σε ακόμα ένα τέρμα με τον Καμπάιγ στα τελευταία λεπτά για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Γκουαδράδο, Τοπράκ, Ρόλφες (46’ Ράιναρτζ), Μπέντερ, Χίλμπερτ, Σαμ (62’ Βόλσιντ), Κάστρο, Σον (46’ Μπραντ), Κίσλινγκ.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Μότα, Ματουιντί (67’ Καμπάιγ), Βεράτι, Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι (76’ Παστόρε).