Βαθμολογία

Δηλώσεις Μανάκα, Πρατσίλα για τον πρώτο ημιτελικό

ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ

Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης για τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ της Δήμητρας Γιάννουλης και του Δαμασιακού, οι ποδοσφαιριστές Αχιλλέας Μανάκας και Βασίλης Πρατσίλας δήλωσαν:

Αχ. Μανάκας (Δήμητρα Γιάννουλης): «Το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και το Δαμασιακό ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, που αναμένονταν να κριθεί στα σημεία, όπως άλλωστε έγινε με το πέναλτι που σημειώθηκε στο 42΄ και ήταν καθοριστικό για τη νίκη που πετύχαμε.

Σαν ομάδα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε, κάτι που τελικά καταφέραμε κόντρα σε έναν εξαιρετικά σπουδαίο αντίπαλο.  Ο Δαμασιακός έδειξε με την εμφάνισή του στον ημιτελικό ότι είναι ομάδα που της αρμόζει να παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στο αντίπαλο συγκρότημα, στο οποίο επίσης εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία που αγωνίζεται.

Η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας, κοιτάζοντας τη συνέχεια τόσο για την κατάκτηση του κυπέλλου πολύ δε περισσότερο για το πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη και καλύτερη ψυχολογία, που είναι σίγουρα απαραίτητη σε κάθε ποδοσφαιριστή και σε κάθε σύνολο με υψηλές βλέψεις.

Θετικό ακόμη της σημερινής αναμέτρησης ήταν η μεγάλη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, τον οποίο πιστεύω πως τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος ευχαριστήσαμε σε μεγάλο βαθμό με το παίξιμό μας. Το κλίμα στην ομάδα της Γιάννουλης είναι πολύ καλό και πιστεύω πως εξίσου καλή θα είναι και η συνέχεια για την ομάδα».

Βασ. Πρατσίλας (Δαμασιακός): «Τέλειωσε πριν από λίγο μια δύσκολη δοκιμασία τόσο για μας όσο και για τη Δήμητρα Γιάννουλης, πιστεύοντας πως και οι 2 αντίπαλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο καθένας για δικό του λογαριασμό, με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δυνατοί στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκαν σίγουρα τυχεροί στο πρώτο μέρος με το πέναλτι που κέρδισαν και ευστόχησαν, κερδίζοντας τον αγώνα. Η φάση του πέναλτι ήταν καθοριστική για το ματς, θεωρώντας επίσης πως ήταν άδικη για την ομάδα μου η απόφαση του διαιτητή.

Θέλαμε σαν σύλλογος να προκριθούμε στον τελικό του κυπέλλου, γνωρίζοντας πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Παλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Δαμασίου που ήλθε κοντά και συμπαραστάθηκε σε αυτή μας την προσπάθεια. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, επιδιώκοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο κατηγορίας».