Βαθμολογία

Γιορτάστηκαν τα 50χρονα της «Βασίλισσας»

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων Palladium, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, για τα 50 χρόνια της ΑΕΛ. Η εκδήλωση αυτήν, αποτέλεσε μια ευκαιρία για όλους τους Λαρισαίους που παραβρέθηκαν, να δουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της «Βασίλισσας», ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία της ΑΕΛ, μέσα από την θεατρική παράσταση «Η ζωή μας με την ΑΕΛ».

Σίγουρα, η ιδέα της θεατρικής παράστασης κρίνεται πρωτότυπη, καθώς μέσα από διάφορα σκετς, βίντεο και τραγούδια, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει, όλα όσα αντιπροσωπεύει η ΑΕΛ, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, ενώ παράλληλα ρόλο στο έργο είχαν και μικροί αθλητές, από τα τμήματα υποδομών της ομάδας, που παρέμβαιναν συχνά με συνθήματα για την ΑΕΛ, δίνοντας έτσι παλμό.

Κατά τα άλλα, το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι αρκετών ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ και σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών, όπως επίσης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Λάρισας, κύριος Ζήσης Γρηγορίου, μαζί με άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε και η παρουσίαση του συλλεκτικού γραμματοσήμου των 50χρονων της ομάδας, που έρχεται συμβολικά να καταδείξει τον διαχρονικό ρόλο της ΑΕΛ στην επικοινωνία μεταξύ όλων των Λαρισαίων και φίλων της ομάδας, ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του επίσημου σήματος της ΑΕΛ για τα 50 χρόνια ιστορίας της.