Βαθμολογία

Τι δήλωσαν Μπουρνάκας και Λόλας μετά τον ημιτελικό της ΕΠΣΛ

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των δύο τεχνικών μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης και τον Δαμασιακό. Αναλυτικά τόνισαν στο athleticlarissa.gr:

Μπουρνάκας (τεχνικός Δήμητρας Γιάννουλης)
«Δίκαια κερδίσαμε»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το σημερινό αγώνα και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Τους είπα πριν το ματς ότι αν πραγματικά το θέλουν πολύ θα το πετύχουν. Πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε γιατί σε όλη διάρκεια του ματς ελέγχαμε το ρυθμό, το σκορ το τελικό μας αδικεί γιατί ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το σωματείο της Γιάννουλης για δεύτερη συνεχή χρονιά να πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα και να έχει φτάσει μια ανάσα και στο κύπελλο. Σίγουρα εδώ που φτάσαμε θέλουμε το κύπελλο, αλλά το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα».

Λόλας (τεχνικός Δαμασιακού)
«Το άγχος μας στέρησε τη νίκη»

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που στάθηκαν επάξια απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα μου, ατυχήσαμε να βάλουμε το γκολ στα πρώτα λεπτά που είχαμε το δοκάρι. Πιστεύω ότι μετά το πέναλτι που κέρδισε η Γιάννουλη, υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός στους παίκτες μου, δεν μπήκαν το ίδιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Εάν λειτουργούσαν χωρίς άγχος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».