Βαθμολογία

Γιουχάρισαν τον Woody Allen

Για να δει μία παράσταση στη Νέα Υόρκη πήγε ο Woody Allen μαζί με τη σύζυγό του Soon Yi αλλά φαίνεται πως του βγήκε ξινό ύστερα από τα γιουχάισμα μιας γυναίκας.

Ο διάσημος σκηνοθέτης βρέθηκε στο Θέατρο Brooks Atkinson για να δει την παράσταση After Midnight μαζί με τη γυναίκα του και τις κόρες του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μία γυναίκα από το κοινό, όταν τον είδε, άρχισε να φωνάζει μέσα στο θέατρο: «Νομίζω πως το έχει κάνει», αναφερόμενη φυσικά στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και τον θέλει πρωταγωνιστή, ύστερα από τις κατηγορίες που δημόσια με ένα γράμμα της εξαπέλυσε η υιοθετημένη κόρη του ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν επτά ετών.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ όταν η 60χρονη γυναίκα άρχισε να γιουχάρει τον σκηνοθέτη, η υπερπροστατευτική σύζυγός του της έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα ενώ εκείνος προτίμησε να μην έχει καμία έκφραση στο πρόσωπό του.

Αντ' αυτού, στο τελευταίο χειροκρότημα του κοινού προς τους ηθοποιούς της παράστασης, η οικογένεια Allen πρόλαβε να φύγει γρήγορα γρήγορα από την πίσω πόρτα του θεάτρου προκειμένου να μην συμβεί άλλο επεισόδιο κατά την αποχώρηση των θεατών.