Βαθμολογία

Φακίτσας: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πάμε για την νίκη»

Χωρίς απουσίες και με στόχο την νίκη, θα πάει η Δόξα Βλαχογιαννίου, στο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κόντρα στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης. Μπορεί η ομάδα του Βλαχογιαννίου, να αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική, δηλαδή μια κατηγορία παραπάνω από τον αντίπαλο της, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, έχει αποκλείσει κι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας μέχρι στιγμής, από το Κύπελλο.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Νίκο Φακίτσα, ο οποίος τόνισε τα εξής σχετικά με την αναμέτρηση: «Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, έχει δείξει ότι στην έδρα της είναι πολύ καλή και δύο ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής, έχουν δεχτεί από τρία γκολ εκεί μέσα. Στην ομάδα μας, όλοι έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, επομένως σε αυτό το παιχνίδι πάμε για την νίκη.

Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά σε κάθε παιχνίδι πάμε για την νίκη και θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα, έχουμε και μερικούς νεαρούς που ίσως το καλοκαίρι κάποιες ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών να θέλουν να τους αποκτήσουν».