Βαθμολογία

Σκύφτας: «Παρακαταθήκη τα μέχρι τώρα αποτελέσματα»

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το αυριανό παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, απέναντι στην Δόξα Βλαχογιαννίου. Από αγωνιστικά προβλήματα, ο προπονητής της ομάδας, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τσινούδη, ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους, αλλά κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα είναι διαθέσιμοι.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή των Αγίων Αναργύρων, κύριο Θοδωρή Σκύφτα, ο οποίος τόνισε τα εξής σχετικά με το παιχνίδι: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο, που αγωνίζεται σε μια κατηγορία παραπάνω από εμάς. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, γιατί η ομάδα του Βλαχογιαννίου, αποτελείται από υγίεις ανθρώπους. Ξέρουμε ότι η Δόξα είναι σκληροτράχηλη και ποιοτική ομάδα και ελπίζουμε να γίνει ένα παιχνίδι που θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Τα προηγούμενα αποτελέσματα στα παιχνίδια μας με ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας, αποτελούν παρακαταθήκη για εμάς, που θέλουμε να συνεχίσουμε στις επιτυχίες. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή, γιατί ο αντίπαλος μας, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και έναν οργανωτή στο κέντρο, τον Βρασίδα Κοντοθανάση, που είναι από τα μεγαλύτερα μυαλά που έχουν περάσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου και είναι πραγματικά ένα στολίδι για το ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Εμείς σε αυτό το παιχνίδι, θα πάμε για την νίκη, γιατί θέλουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο της ομάδας μας, που διψάει για νέες διακρίσεις».