Βαθμολογία

50 χρόνια ΑΕΛ: Κάλεσμα για την αυριανή πρώτη εκδήλωση

Αύριο Τρίτη 18/2 η ΑΕΛ ανοίγει ουσιαστικά την αυλαία στις εκδηλώσεις εορτασμού των 50 χρόνων της ιστορίας της και με το ακόλουθο δελτίο Τύπου απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Λαρισαίους και φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών», υπενθυμίζοντας τους λόγους που καθιστούν την αυριανή εκδήλωση ξεχωριστή:

"Είναι ευτυχής η συγκυρία που η ΑΕΛ γιορτάζει φέτος τα 50χρονά της, γιατί η ανάγκη να ακουμπήσουμε ξανά στην ιστορία μας, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ. Όχι απλά για να αποτιμήσουμε το ένδοξο παρελθόν, αλλά για να βάλουμε νέες βάσεις για το παρόν και το μέλλον ξαναβρίσκοντας το νήμα που μας συνδέει με τις αρχές που ενέπνευσαν το 1964 τη μεγάλη ιδέα της ΑΕΛ. Τις ίδιες αρχές που την κράτησαν ζωντανή και τη γιγάντωσαν στο πέρασμα του χρόνου και την έκαναν αναπόσπαστο κομμάτι της λαρισινής κοινωνίας.

Η ΑΕΛ εγκαινιάζει μια σειρά εκδηλώσεων εορτασμού των 50 χρόνων ιστορίας της, φιλοδοξώντας να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση όχι μόνο των Λαρισαίων, αλλά και ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αυλαία ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ., στο  Palladium (2ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης) με τη θεατρική παράσταση «Η ζωή μας με την ΑΕΛ», η οποία μέσα από σκετς και δρώμενα  φιλοδοξεί να αποτυπώσει την καθημερινή σχέση των Λαρισαίων με την ομάδα της πόλης μας και το στίγμα που έχει αφήσει η ΑΕΛ στο πέρασμα των χρόνων στη ζωή των κατοίκων της Λάρισας. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει και η παράλληλη παρουσίαση του συλλεκτικού γραμματοσήμου των 50χρονων της ομάδας μας, που έρχεται συμβολικά να καταδείξει τον διαχρονικό ρόλο της ΑΕΛ στην επικοινωνία μεταξύ όλων των Λαρισαίων και φίλων της ομάδας, ενώ θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του επίσημου σήματος της ΑΕΛ για τα 50 χρόνια ιστορίας της.

Την βραδιά σχεδιάζει και οργανώνει το σωματείο της ΑΕΛ και η υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ  κα Δήμητρα Βασιλάκου σε συνεργασία με το Θέατρο Τεχνών. Την επιμέλεια των κειμένων και τη σκηνοθεσία έχει ο κος Στέλιος Ντικούλης, ο οποίος επίσης συμμετέχει στα δρώμενα πλαισιωμένους από τους ηθοποιούς Έλενα Γραβάλου, Εύα Τριανταφύλλου, Βάνα Καταραχιά, Κατερίνα Χατζημαρκάκη, Δημήτρη Φωτίου, Βασίλη Σακκά, αλλά και από νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ΑΕΛ.

Άλλοι συντελεστές που εργάστηκαν για την εκδήλωση είναι οι: Πασχάλης Μάντης, Χάρης Γεωργούλας, Νίκος Χουλιάρας, Δημήτρης Καραγούγας, Δώρα Παπαδούλη και Μιχάλης Ζουριδάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ΑΕΛ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Λαρισαίους και φίλους της ομάδας μας για να γιορτάσουμε μαζί τα 50 χρόνιας ζωής της, στέλνοντας το ξεχωριστό μήνυμα της διαφορετικότητας που η ΑΕΛ πρεσβεύει και υποστηρίζει με τη διαδρομή της από το 1964 μέχρι σήμερα…".