Βαθμολογία

Δείτε τους δύο ημιτελικούς της ΕΠΣΛ από το athleticlarissa.gr!

Το προσεχές διήμερο (Τρίτη – Τετάρτη) ο νομός της Λάρισας θα κινείται σε ρυθμούς κυπέλλου. Έχοντας πάρει το «σφυγμό» του κόσμου, αποφασίσαμε και ανακοινώνουμε πως τις δύο αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το athleticlarissa.gr.

Το LIVE θα μπορέσετε να το βρείτε στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας μας όπου και θα αρχίσει να «τρέχει» και τις δύο ημέρες από τις 14:45 με όλα τα στοιχεία από τις αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα.

Την Τρίτη η αρχή γίνεται από το γήπεδο της Γιάννουλης όπου η τοπική Δήμητρα θα αντιμετωπίσει τον Δαμασιακό. Την Τετάρτη η συνέχεια θα δοθεί από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων όπου ο Ατρόμητος θα μετρήσει τις δυνάμεις του με την Δόξα Βλαχογιαννίου. Και οι δύο αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 15:00.

Και τα δύο ματς θα καλυφθούν ΖΩΝΤΑΝΑ από το athleticlarissa.gr. Φυσικά εκτός από την κάλυψη του αγώνα (LIVE) θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Επίσης πολλές συνεντεύξεις, πλάνα από το παιχνίδι (VIDEO) και άλλα πολλά...

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οι δύο πιο πάνω αγώνες θα είναι «νοκ άουτ», με παράταση και κτυπήματα πέναλτι εφόσον υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα και οι 2 νικητές των αγώνων αυτών θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου, σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή. 

Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΛ θα πρέπει να δηλωθεί στην ΕΠΟ μέχρι και την 10η Μαρτίου 2014, και μέχρι την 12η του ίδιου μήνα, θα πρέπει να δηλώσει στην ΕΠΟ αν επιθυμεί να συμμετάσχει στους επόμενους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΟ (β΄ φάση) με τους κυπελλούχους των άλλων Ελληνικών Ενώσεων. Ο πρώτος αγώνας της β΄ φάσης έχει οριστεί για την 19η Μαρτίου 2014.

Οι δύο αναμετρήσεις θα καλυφθούν από τέσσερις (!) συντάκτες της ιστοσελίδας μας στην προσπάθεια να έχουμε αναλυτικά την κάλυψη των αγώνων.

Η συντακτική ομάδα

Χρήστος Γκατζούλης

Γιώργος Μπαμπάλης

Γιώργος Μητσιούλης

Βάσω Γκατζούλη