Βαθμολογία

Λόλας: «Εδώ που φτάσαμε θέλουμε το Κύπελλο»

Με πυρετώδεις ρυθμούς, συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο στρατόπεδο του Δαμασιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης. Σίγουρα, η ομάδα του Δαμασιακού, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, δηλαδή μια κατηγορία κάτω από την Δήμητρα Γιάννουλης, ωστόσο το ποδόσφαιρο που αποδίδει μέχρι στιγμής, δείχνει πως θα μπορούσε να σταθεί άνετα και στην μεγάλη κατηγορία.

Από αγωνιστικά προβλήματα, οι φιλοξενούμενοι, δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στον Αποστόλη Καλέση, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση του Σαββάτου, κόντρα στον Αετό Αμυγδαλέας, αλλά από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι.

Σε επικοινωνία που είχε το athleticlarissa, με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Χρήστο Λόλα, αυτός τόνισε τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και θα παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον γνωρίζουμε. Σίγουρα, αν κρίνει κανείς το σε ποια κατηγορία αγωνίζεται η κάθε ομάδα, εμείς η ομάδα της Δήμητρας είναι το φαβορί και έχει μάλιστα και το καλό ότι ο αγώνας θα γίνει στην έδρα της. Εμείς από εκεί και πέρα, πάμε σε αυτό το ματς θέλοντας ότι καλύτερο, μιας και εδώ που φτάσαμε θέλουμε να διεκδικήσουμε και το κάτι παραπάνω. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα της Γιάννουλης, αλλά και για εμάς και να γίνει ένα καλό παιχνίδι, όπου θα κερδίσει το ποδόσφαιρο».