Βαθμολογία

Αντωνίου: «Το σκορ έπρεπε να ήτανε 5 με 6-0»

Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς κ. Σωτήρη Αντωνίου μετά το παιχνίδι με την Κύμη (1-1) τόνισε: «Καταρχήν κάναμε μια εκπληκτική εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο της στην Β΄ Εθνική. Υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και το σκορ έπρεπε να ήτανε 5 με 6-0.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, που βγάλανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Δωτιέας παίζει ποδόσφαιρο ενώ άλλες ομάδες παίζουνε μπάλα, δυστυχώς όμως ένα γκολ στο 92’ από ένα κόρνερ της Κύμης χάσαμε 2 πόντους.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, εμείς έχουμε μια εντυπωσιακή ομάδα με τον τρόπο που παίζει, η Κύμη αν δεν είχε τον ποδοσφαιριστή Καρατζά μπορεί να έφευγε με 5 ή 6-0.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στον κόσμο αλλά θέλω να τονίσω και κάτι προς τον κόσμο αυτόν, έχουμε υγιείς φιλάθλους αλλά προς το τέλος του αγώνα θα μπορούσανε να δώσουνε μεγαλύτερη ώθηση τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι εδώ είναι η έδρα μας ώστε να πάρουμε την νίκη. Δεν πειράζει όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και εμείς ξέρουμε από αυτό».